Szeretsz színházba járni? Ki a kedvenc színészed? Vagy mi a kedvenc darabod? (beszélgetős fórum)
Szia!
Imádok színházba járni, 5 éve bérletünk van, ami azért jó, mert olyan darabot is megnézünk, amire lehet egyébként nem vettem volna jegyet, de a bérlettel elmegyek. Miskolcra járunk, jó a színház, tehetségesek a színészek.
Minden évben megyünk a tanítványainkkal is a mesedarabra, januárban a Dzsungel könyvét nézzük meg, ez most felújítás, néhány éve láttuk, akkor is tetszett, jó lesz most is.
Nyáron meg minden évben megyünk a Nyári Színházba, az a Nemzeti szabadtérije. Nyaranta mindig van 1 jó zenés vígjáték, amit aztán bevisznek a Kamarába is. Szeretem, szerencsére a család is:))
Már van ilyen fórum, jó lenne szerintem azt folytatni, mert alig szóltak hozzá:
Szeretsz színházba járni? Ki a kedvenc magyar színészed?
Úgy gondolom, a rohanó hétköznapokban senkinek sincsen ideje színházba vagy moziba menni, inkább mindenki otthon nézi a tévét. Ezzel sajnos én is így vagyok/voltam, de az elmúlt hónapokban próbáltam arra összpontosítani, hogy eljussak egy kicsit művelődni, mert a sok hétköznapi esemény, probléma miatt nagyon is ránk fér a kikapcsolódás. Olyannyira belejöttem a színházasdiba, hogy karácsonyra is színházjegyet kértem. Bár még nem tudom pontosan, hogy miről is fog szólni a darab, de pont ezért lesz meglepetés. ;)
Ti mit gondoltok egyáltalán magáról a színházról, a színházba járásról? Ti is szívesen mentek? Ha igen, milyen darabokat ajánlotok? Kik a kedvenc színészeitek, és kiket kedveltek kevésbé? Melyik színház a kedvencetek? :) Beszélgessünk egy kicsit a problémák mellett a kultúráról, a művelődésről is. Mindannyiunkra ráfér. ;)