Szeretném megtudni hogyan lehet régi olajfoltot eltüntetni a tűzhely műanyag gombjáról, konyhaszekrényről, csempéről, műanyag felületről (beszélgetős fórum)
flancos cuccok helyett ecet, meg fémszálas dörzsölő
büdös, de jó
vagy gőztisztító és az a dörzsölő izé:P
Megnéztem az "egészségtelen" tisztítószer arzenálomat.
1.) Ajax professional ultra zsíroldó Lila tartály, sárga fuvó rész
2.) Ajax professional Zyír és vízkőoldó lila tartály kék fúvórész tető
Ezek nagyon beváltak a hideg zyíroldón kívül. Azzal nagyon kell vigyázni (a Vell Done termékre gondoltok?) ngyon irritatív, sokan menet közben lesznek rá allergiások, nem ritka a keresztallergia sem. A hivatásos takarítók félnek tőle, mint ördög a tömjénfüsttől.
Amúgy elég jó hatásfokkal múködik még a mosószódás szivacsos ledörzsölés, sőt kipróbálva: a sima mosószappan is megfelel.
Próba cseresznye, kinél mi válik be, attól is függ, milyen fokú a ráégés.
Nem elég a hideg zsíroldóhoz a gunikesztű! Mindenképpen védőszemüveg és legalább "porvédő" szükséges, mivel nagyon irritatív hatású. Az arra érzékenyeknél heveny hányást válthat ki, ami párosulva a szem irritációjával, már nem piskóta. Tudom, tapasztaltam!
Kérlek, védjétek egészségeteket, nézzétek meg a származási helyét, rögtön rájöttök, hogy ott a nők élete elhanyagolható tényező. Nekünk viszont számít, hogy meddig és milyen minőségben élünk. Lehet ennél barátságosabb tisztítószereket is alkalmazni. Próbáld ki a trisót forró vízben oldva és a koszlott dolgokat abba áztasd be. Ami ezt nem teszi lehetővé, arra ugyanebbe a lébe bőven bemártott vastag törölközőt (akár) teríts rá, és többször ismételd meg. Ha még mindig nem sikerült, akkor vedd elő az ecetes Járt (Te tegyél hozzá ecetet, olcsóbban megúszod), Ha úgy sem megy akkor marad a szappanos fémgyapot (így lehet vásárolni) és a súrolás. Kérlek tájékoztass, hogy sikerült-e valami.
További ajánlott fórumok:
- Kuka a konyhaszekrényben:-) Jó téma
- Hogy tudnám kiírtani a konyhaszekrényből az apró bogarakat?
- Pattanás utáni hegeket hogyan lehetne eltüntetni?
- Tárolás a konyhaszekrényben
- Vastag comb, vékony derék! Hogyan lehet eltüntetni a zsírocskákat, a belsőcombról? Minél hamarabb!:D
- Hogy lehet herpeszt minél gyorsabban eltüntetni?