Szeretném megnöveszteni a hajam, de mindig töredezik (beszélgetés)
és a torkod is tisztíccsa :)
na nem. nekem a biovane jött be nagyon! :)
Tök jó rövid frizurák vannak!! Fiatal vagy, csináltass valami nagyon vagányat!!
Megéri, hidd el. Hozd rendbe, utána megint megnövesztheted.
A Revalid kapszula tényleg jót tesz, gyorsabban is nő tőle....és a körmodet is nagyon megerősíti!
Fested vagy dauerolod, vagy vasalod?
Ezek nagyon ártanak neki.
Én most azért vágattam le belőle és most a festést le is növesztem, mert az enyém is nagyon törik!
Dicsérik, sok helyen olvasni az olívaolaj hatásáról. Mi a külömbség a kettő között?? Vitaminok?? A sima étolajba is van e vitamin. Az kevés a hajvégének.
Sok helyen olvasni mit tegyünk a hajvégekkel? Igazán az se használt nekem ami 1000 ft volt 1 l balzsam, és tégelybe van. (nem tudom a nevét valami protein tej, és méz)
Vitamin, folyadék bevitel, ahogy írták már.
Oké, akkor most komolyan. A Revalid kapszula nagyon jót tesz a hajadnak és a körmödnek is!
Ezenkívül igyál sok vizet!
Már említettem az olivaolajos kezelést, próbáld ki. Az oliva csodákat tesz a hajjal is és a bőrrel is.
Felszólítok mindenkit, hogy vegy komolyan a kérdést :-DD
Na, de most komolyan, én is voltam 16 éves, amikor ez volt a legnagyobb gondom, de akkor tényleg GOND volt :-)))
Ma is érdekel a téma, és sokkal jobban örülök egy tinitől egy ilyen kérdésnek, mint pl.: "ti mitől álltok be hétvégén?"
Pár tipp, lehet ötletet tudsz belől meríteni, bár én sosem jártam utána, hogy a töredezés mitől van, így lehet mellélövök:
- nekem csináltak fejbőranalízist --> ha már ismered az eredményt, lehet egy jó kiinduló pont, legalábbis a megfelelő termékek kiválasztásához
- a mostani fodrászom egy hónapja a következő praktikával juttatja vissza a vizet a hajamba (ami felületi kezelés, és ha abbahagyom volt és nincs hatása) --> az egyik márkának van egy jó hajpakolása, ami állítások szerint visszajuttatja a vizet a hajba. Befóliázza mintha melírozná, csak az egészet, majd egyesével átmegy rajta hajvasalóval.
Nekem a 4. alkalom után volt látványos eredménye. Miután eléred a kivánt (ezzel elérhető maximumot), akkor havont egyszer ajánlott.
De amúgy én hiszek abban, hogy ha sokat iszol, megfelelően táplálkozol, a körmöd és a hajad is egészségesebb lesz.
dehogyis. csak vicces volt :)
szerintem vágass le a végéből először is, és valahogy a nedveséget kell pótolni.
Már bánom....szegény kislány, jól elijesztettük!!
A haja meg tovább töredezik...
17 évesen?
Na, így kezdődnek a pótlékok....
;)
póthaj??
További ajánlott fórumok:
- Le szeretném hosszú hajamat vágatni! Nálatok mik a tapasztalatok?
- Szerintetek mi az oka, hogy töredezik és lapokra válik a körmöm?
- Rövid hajamat szeretném megnöveszteni, de félek az átmeneti időszaktól. Mi lehet a megoldás?
- Szeretném megnöveszteni a hajam, de megőrjit ez az "átmeneti" fizura. Tanácsok?
- Kinek hogy sikerült megnövesztenie a haját?
- A melír nagyon tönkrevágta a hajamat. Töredezik és hullik. Hogyan hozható helyre rövidre vágás nélkül?