Rövid hajamat szeretném megnöveszteni, de félek az átmeneti időszaktól. Mi lehet a megoldás? (beszélgetés)
Nekem is tetszik a rövid hajam, mert ez áll jól.
Én azt nem értem, hogyan hajlandó valaki a hosszú hajat ápolgatni, hisz már maga a mosás se könnyű.
Látod? Többfélék vagyunk!
Én egyszer vágattam le rövidre, muszáj volt, mert a dauert akartam eltüntetni, és nem ment másképp.
Utálom a rövid hajat egy nőn, nem is értem kiknek tetszik.
Ha nem akarsz pótlást, nyilván nem tehetsz mást, mint vársz.
Ilyenkor nyáron a legnehezebb, ha már nem elég rövid, de még nem elég hosszú ahhoz, hogy össze tudd fogni.
Én is átkínlódtam magam ezen a hajnövesztős mizérián, süniről most hátközépig ér.
Hát nem volt egyszerű....:)
Én is így voltam, sokáig növesztette volna, de amikor elért egy bizonyos hosszúságot, nem bírtam elviselni, és mindig visszavágás lett az eredménye. Akkoriban ismerkedtem a mostmár férjemmel, aki azt mondta, akkor vesz el, ha derék ér a hajam, így akadt plusz egy motiváció (-: Megnőtt, elvett, most s*ggig ér. Mármint a hajam.
Szóval igazándiból ennyin múlik az egész: összeszorítod a fogaidat, próbálsz legfeljebb pár frizurát, amivel "tűrhető". Sörélesztő tabletta nekem bevált, attól gyorsabban nőtt.
Igen, aki szereti:)
Én kicsit kínlódok, majd elmegyek fodrászhoz, hogy alakítson rajta.
Ez így van, ha tetszik valakinek a kendő vagy a pánt.
Nekem pl. nem. Szerintem elég béna ilyeneket hordani....
Én épp növesztem. Évekig volt olyan Ördög Nórás hajam (mármint az enyém jobb volt, de a hossz kb. ilyen volt:))))
Decemberben döntöttem a növesztés mellett, januárban levágattam olyan Victoria Backham frizurára, ez nőhet jó sokáig. Még mindig nagyon rövid és egyre nehezebben bírom...
Őszintén irigyellek, hogy ennyi problémád van mindössze. :-)
Egyébként ügyes fodrász megoldja az átmeneti problémákat.
Elég rövid, olyan ördögnórás a hajam. Két éve vágattam le rövidre, előtte már majdnem derékig ért. Most viszont kezdem megunni ezt a fazont is, és úgy gondoltam, hogy újra megnövesztem. Mivel még ilyen rövid hajam soha nem volt eddig, ezért nem tudom, mennyi idő az, amíg viszonylag rendesen megnő, illetve félek, mert sokakat hallottam panaszkodni arról, hogy az átmeneti, se hosszú-se rövid időszak nem jó, nem lehet mit kezdeni olyankor a hajjal stb.
Akik esetleg már jártak hasonló cipőben, írnának nekem pár szót erről? Köszönöm, előre is:
E.
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Kártyajáték / megoldások
- Kisiskolás problémák megoldása
- Szeretném megnöveszteni a hajam, de mindig töredezik
- Szeretném megnöveszteni a hajam, de megőrjit ez az "átmeneti" fizura. Tanácsok?
- Kinek hogy sikerült megnövesztenie a haját?