Kinek hogy sikerült megnövesztenie a haját? (beszélgetés)
Türelem kell hozzá rengetek, pláne ha lassan nő a hajad.
Nekem baromi lassan nő, ha a havi 1cm megvan akkor tüzijáték a fürdőszobában :) Próbáltam gyorsítani, de eddig semmi.
Ami nekem bejött, nincs hó, csak télen a tövét szárítom meg langyos levegővel, egyébként meg soha. Nincs hajvasaló, hajsütő...egyszerűen semmi.
Olivaolaj és kókuszolaj a hajvégekre.
DM as Gesunde Haar Vital Komplex vitamin: körmön brutál erős, és hosszú, van aki műörömnek gondolja. Hajam gyorsabban nem nő, de nem hullik.
Minden hajmosás után hajpakolás min. 20percig. Én hetente mosok hajat így nem vészes. Hogy milyen hajpakolás? Amit meg tudsz fizetni. Tapasztalatom szerint a drogériások nem érik meg. Akkor Kallos hajpakolás, 100forintosban és fodrászkellékesben is kapható.
Nekem alapból hihetetlenül száraz a hajam, így hajvégápoló olaj a végekre. Annyira száraz, hogy sosem gondoltam volna, hogy egyszer hosszú lesz.
És ha fested, és te úgy szereted akkor nem kell lemondanod a hajfestésről. Nálam mikor kitört a hajőrület visszafestettem az eredeti színére, de nem lett kevésbé száraz így én festett szőke vagyok.
Itt egy kép a hajamról [link]
Korántsem gondolom hogy szép vagy tökéletes, nem azért tettem fel a képet. Csaak ahhoz képest, hogy váll alá sem ért 4évvel ezelőtt ápolással van remény, a kép is ezt prezentálja.
Én még minimum 10centit szeretnék hozzá-
Sok sikert!
Jó is lenne, ha ennyiből állna...én már 7 éve próbálom növeszteni, de semmire sem megyek. A vállamig bír megnőni, nem az egész, csak néhány szál. A töve sűrű, de aztán mintha ritkítóollóval nyesték volna, eltűnik a vége:-(
Pedig szülés előtt mindig hosszú volt, és én is csak azt válaszoltam volna, mint te, a kérdésre.
Sajnos, a korral és a hormonális állapottal ez is változik, elképzelhető, hogy valaki soha többé nem tudja megnöveszteni a haját, akármilyen türelmes is...a megoldás?
Nekem hajhosszabbítás, mert rövid hajjal egyszerűen nem vagyok önmagam.
Szerintem egy kis hajvágás azért havonta-kéthavonta kell, hogy ne legyen törött a vége. Aztán én pl. elhagytam teljesen a hajvasló használatát, mert ugye az is csak töri a végét, aztán azt levágatni megint, hogy egészséges legyen... Hát, úgy hosszú idő amíg megnő.
Aztán szedtem sörélesztőt (de sztem nem használt semmit :D nem láttam hogy nőtt volna tőle:D)
Úgyhogy mostanra már csak a növesztésem ebből áll: egészségügyi vágás kéthavonta, hajmosás kétnaponta, havonta egyszer pakolás. A sok kencefice pl nekem nem jó a hajamra, mert marha zsíros. De jelentem, hogy ígyis már a vállam alatt van a hajam :)
További ajánlott fórumok:
- Hosszú hajat hogyan érdemes ápolni?
- Tényleg le kell vágnom a majdnem féléves babám amúgy nagyon szép haját, hogy a későbbiekben majd még dúsabb legyen?
- Szeretném megnöveszteni a hajam, de mindig töredezik
- Rövid hajamat szeretném megnöveszteni, de félek az átmeneti időszaktól. Mi lehet a megoldás?
- Előfordult már a környezetedben, hogy valakinek kitépték a haját?
- Szeretném megnöveszteni a hajam, de megőrjit ez az "átmeneti" fizura. Tanácsok?