Szeretnék rézből dísz- és használati tárgyakat készíttetni - tudtok ajánlani ehhez szakembert? (tudásbázis)
6. emimami
2013. ápr. 24. 21:02
Köszi a linket! Úgy rémlik, hogy Nyers Csabáról már hallottam, talán a neten olvasgatva.
5. 408020f45e
2013. ápr. 24. 17:46
Én ezt találtam:
4. emimami (válaszként erre: 3. - Kiszvorosz)
2013. ápr. 24. 17:37
Szia! Köszi, hogy írtál! Igen, nagyon örülnék, ha elküldenéd privát üzenetben az illető úriember elérhetőségét! Köszi! Fel fogom vele venni a kapcsolatot és hátha meg tudok vele egyezni! :-)
3. kiszvorosz
2013. ápr. 24. 17:26
Szia! Nekünk egy nagyon kreatív pasi csinálta a karikagyűrűinket, aki foglalkozik rézzel is. Mindenféle kézműves vásárokon is ki szokott állítani, és elérhető áron is dolgozik. Viszont pesten van (M7-hez relatív közel), ha érdekel, priviben küldöm az elérhetőségét, ne töröljék a fórumod reklám miatt.
2. emimami
2013. ápr. 24. 16:54
Ismertek valakit, aki réz tárgyak készítésével foglalkozik elérhető áron?
Szeretnék néhány ékszert és használati tárgyat készíttetni rézből. Tudnátok rézművest ajánlani? Korábbasn felvettem néhány ötvössel a kapcsolatot, de azt mondták, hogy ők csak ezüst és arany megmunkálásával foglalkoznak. Veszprém megyében élek, de nem csak a környéken élő rézművesekre, kézművesekre vagyok kíváncsi, hanem akár országosan is, ha a környékemen nincsenek. Privát válaszokat is szívesen fogadok. Köszi előre is! Szép napot!
1. emimami
2013. ápr. 24. 16:49
Szeretnék rézből dísz- és használati tárgyakat készíttetni - tudtok ajánlani ehhez szakembert?
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Írjunk tárgyakat szóláncban
- Irjunk H"--val targyakat
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Fogyás elliptikus tréner használatával is