Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Szeretnék "Kombucha" tea gombát! Tud valaki ajánlani? (beszélgetés)
Igen, köszi, találtam kombucha koncentrátumot. Gondolom éppolyan hatásos, mint a házi készítésű.
gondolom,hogy egeszsegugyi boltban/azt hiszem herbaria-nak hivjatok ti az ilyen boltot otthon/lehet kapni,es aruljak a neten is.
Én is szeretnék, ha még jár erre valaki...!!!!
Szia! Amit Te kaptál,az a kristály gomba
Most olvasom hogy neked van kombucha gombád . Ha van még tudnál nekem is adni? Érte mennék ha Pécsett laksz.Előre is köszönöm Mária
Pécsett lakom szivesen adok kombucha gombát ingyen
tel:205688171 Rózsa
Szívesen adnék ingyen,hol laksz?
Szeretnék kombucha gombát. Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm.
Japán kristálygomba.
Itt mindent megtalálsz róla:
[link]
sziasztok.most kaptam gombat de vizbe kell tenni mazsola es cukor kell bele.ismeri valaki?szerintem nem kombucha. mi lehet????????????
:(
Nem jár senkid errefelé majd? Na de először nálam élje túl:D
Köszönöm, de sajnos én debreceni vagyok:(
Nem sajnos, nekem is kellene lassan, de én valszeg pár napon belül megrendelem. Ha pesti vagy, akkor ha lesz, adok szívesen:)
Igen, segítettél, de olyat nem tudsz esetleg akinek van fölöslegbe?
Nagyon szívesen:)
Remélem segítettem:)
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!
MEgvan!!!
kombucha@freemail.hu
2200 Ft a gomba szállítási költséggel együtt:)
Nekem is volt, sajnos nekem anno 2 éve a nyaralás alatt meghalt vagy valami baja lett, már nem emlékszem pontosan!!!!!
MÉG LEHET KAPNI?????
Ha találsz valamit, légyszi szólj nekem is:)
Mennyiért lehet beszerezni ezt a gombát?
Nekem van, csak sajnos most nem lehet még szétszedni...írd be a keresőbe, van, ahol árulnak gombácskát, sőt, ajánlom az adok-veszek oldalakat is,tudod...
Írd be a keresőbe biztos találsz valamit!
Most hallottam a kombucha tea gombáról és szeretnék hozzájutni. Ha valaki tud ilyenről kérem írjon! Köszönöm
További ajánlott fórumok: