Szeretnék jópofa sms-eket Mikulásra. Tudnátok ilyeneket? Versek is megfelelőek. (tudásbázis)
5. c0c88e77c0
2008. dec. 4. 19:51
[link] most találtam közel 100 sms verzió télapóra :)
4. c0c88e77c0
2008. dec. 4. 19:49
Ha egy dagadt,piros ruhás pasi megragad és betuszkol egy zsákba ne ijedj meg! Csak arról van szó,hogy téged kértelek ajándékként a télapótól!
3. c0c88e77c0
2008. dec. 4. 19:45
Felöltöm piros ruhám, a szarvasok a szán elé állnak,s a szánnal hozzád szállnak. Eltelt egy év, újra itt vagyok,szivedbe boldogságot hozok. Boldog Mikulás napot! :)
2. ba80
2008. dec. 4. 19:35
Van egy nagyon rossz hirem a számodra.Nem akartam elmondani,mert tudom,hogy milyen vagy,hogy sokat fogsz szenvedni,de mivelhogy barátok vagyunk úgy gondoltam,hogy jobb ha tőlem tudod meg és nem mástól.Nem tudom mit csináljak,hogy elmondjam vagy ne.Nekem sem jött,hogy elhigyem mikor megtudtam,de egyszer te is meg kell tud az igazat:A MIKULÁS NEM LÉTEZIK:))
1. 688533d1c2
2008. dec. 4. 19:20
Sziasztok!
Szeretnék valami jópofa smseket Mikulásra.Tudnátok ilyeneket?Versek is megfelelőek.Légyszives segítsetek.
További ajánlott fórumok:
- Betegszabadság, saját jogú táppénz, passzív táppénz (2008-as jogszabályoknak megfelelően)
- Szerintetek jogos volt a páromtól hogy ilyeneket vágott a fejemhez?
- A megfelelő folyadékfogyasztás...egy kicsit másként.
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Mennyire vagy képes uralkodni magadon, és kivárni a megfelelő pillanatot?
- Szerintetek megfelelő viselkedés ez egy 14 éves fiúnak?