Szeretnék gyors segítséget kérni: tudja valaki, hogy Bécsben hol van csokigyár? Vagy a bécsi csokigyár a Kittseeben találhatóval? (tudásbázis)
Kedves Sylvia!
Köszönöm a sok-sok infót!!
Nem, én nem megyek, csak engem is kérdeztek, akik már éppen úton vannak. Én is csak segíteni szerettem volna.
Pusza: Kata
Köszönöm, a csajok nevében is. :)
Igen, látogatni tutira lehet bejelentkezéssel.
Ezt ugyan ismerősöm mondta, de most megnéztem a belinkelt oldalt, és az egyik menüpont alatt meg is találtam: [link]
Gondolom, ha itt akarsz gyárlátogatni, tudsz németül. :) Ha nem, az oldal tetején állítsd át angolra. És van angol idegenvezetésük is!!! :)
Bocsánat!
Megnéztem a képeidet - nem igazán szokásom,bevallom -, s nagyon szépek vagytok!
Gratulálok, szép család vagytok!!
Tündérkék: Dorina és Kiara!!
Sylvia!
Köszönöm, igen ezt én is megtaláltam a google-ba. Nekem a Kittsee-i az igazi csokigyár. Tehát akkor jól sejtem, hogy ez itt gyár is, amit lehet látogatni? Na, én ilyen rákérdezős fajta vagyok, a biztonság kedvéért!
Köszönöm, sokat segítesz!!!
Szia Sylvia!
Köszönöm a gyors választ.
Igen, ezt megtaláltam, de ez múzeum.
Vagy itt gyár is működik, amit lehet látogatni?
Nem tudom, őket keresed-e?
Van gyárlátogatási lehetőségük, csokimúzeum és egy csokibolt is. Túl sokat én sem tudok róluk, bár a "szomszédban" lakom, csak húsvét előtt tudtam meg, hogy egyáltalán létezik ez a hely...
Remélem, segítettem. :)
Jah, a honlapuk címe: schokomuseum.at
Gugli-földon is megtalálod. ;)
A Lindt Csokigyár a 23. kerületben van, pár perc buszos-autós kanyargásra az autópályától.
Mindjárt írom a címet. :)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a portálon található trófeagyűjtőkről és skalpvadászokról??
- Hol találhatok Zrínyi matematikaverseny feladatokat?
- Hol találhatom meg azt a nőt aki hozzám illik?
- Hogyan találhatok olyan kiadó 2 szobás lakást, ahol max.2-en lennénk és a macskáimat is elfogadják?
- Vajon jól állna nekem a képeim közt található rövid haj?
- Hol találhatok olyan időset, akinek tudok segítetséget nyújtani a mostani helyzetben?