Hol találhatok olyan időset, akinek tudok segítetséget nyújtani a mostani helyzetben? (tudásbázis kérdés)
Döbbenet...
Senki nem jelentkezett, hogy segítsen RAJTAD.
Hát kérdés, hogy 24 óra a segítség vagy esetleg dolgozik valahol, és akkor nyilván kevesebb.
Másrészt az albérlet árak is, meg a betegápolói dijak is nyilván attól is függnek, hol vam helyileg. Az utóbbi ára meg attol is, hogy szakképzett-e vagy sem.
De ha a szolgáltatásért ellenszolgáltatást kap, az lehet bsrter ügylet, de önkéntes semmiképpen.
Az önkéntes nem kér/kap viszonzást.
A lakhatás a fizetség, ami azért nem kevés."
Mennyi egy szoba használat/albérlet és mennyi a 24 órás felügyelet, segitség stb.
Körbenéztem a neten nem ottlakással betegápolót 2-2500Ft/óra
Akkormost?
Kedves FI!
Nincs ezzel semmi baj. Valóban nem vagyunk egyformák. Én kimondanám, hogy eltartási szerződést szeretnék kötni és célirányosan szerződnék. Ellátnám, gondoznám, ápolnám a bácsit vagy a nénit, lakásért, házért cserébe. Sokan csinálták régen, hogy most ez mennyire gyakorlott lehetőség azt nem tudom. Olyat viszont olvasok és látok, hogy fél-, negyedrész tulajdonrészt árulnak és a bentlakóval meglehet venni az ingatlant. Ennek is utánanézhetnél. Lehet, hogy ez is járható út.
Majd mindenképp írd meg a sikertörténetedet, szeretettel várjuk. ;)
Szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a portálon található trófeagyűjtőkről és skalpvadászokról??
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...