Szeretnék egyet "szépülni"/wellnesselni 1 héttel az esküvőm előtt, de max. fél napom van rá. Milyen kezelést/létesítményt ajánlasz (Bp)? (tudásbázis)
Oke, csak a kerdesed zavart be kicsit mikor attertel alakformaloba:)
Akkor marad a radir/masszazs kombo testre es a sima arckezeles nyomkodas nelkul, szerintem ezekkel szuper alapot adsz az eskuvoi look-nak:))) es ne felejtsd el elotte valo nap jol kialudni magad, na az csodat muvel es tenyleg ingyen van:) remelem hogy azert talalsz egy jo kus szalont ahol nem kerul olyan sokba az egesz, szerintem nem lehetetlen.
szerencsére az alakommal nincs nagy gond :))) (kép az adatlapomon, ha nem hiszitek :P)
tényleg csak arról van szó, h "kissé" kipurcantam a szervezésben, és lazítanék/szépülnék kicsit.
Hát, nem tudom, hogy kijönne-e 10ezerből, de nem alakformáló masszázsra gondoltam, csak egy testradír, hogy az elhalt hámsejteket leszedje és utána egy sima masszázs, ami nagyon hidratáló, hogy a frissen radírozott bőrt hidratáld is, így szép bársonyos lesz:)
Ez egy ilyen last minute kezelés lenne, szerintem alakformálásra már nincs idő, ha valami olyat akarsz, akkor 10 kezelésben gondolkodnék, és 2 hónappal előtte elkezdeném.
De ha nincs is benne alakformáló, érted, egy bőrradír és relax masszázs, 1 óra alatt kész, és újjászületsz:DD
Árakat nem tudok mondani, és helyeket sem, de aromaterápiát már sok helyen csinálnak, úgyhogy annyira nem tudsz mellélőni:)
Ha nincs komplett program és neked kell kiválasztani akkor én választanék egy sor kezelést, ebben a sorrendben:
Gyantázás mindenhol (esetleg ezt előző nap is megejthetnéd)
Testradír és masszázs (energikus, vagy relax, aromaterápiás, egyszóval ami szimpi, de egy testradír az kell és egy jó kis masszázs dukál utána:D)
Arcra: tisztítás és masszázs, vagy egy arcodnak megfelelő komplett kezelés (pl. ránctalanító, vagy relax vagy összehúzós)
Manikür-pedikür
Szerintem, ha többen dolgoznak egyszerre, akkor időben is megoldható, hogy ne 1 nap legyen belőle, hanem 2 max 3 óra
Hmmm!!
Ezt a tíz rongyot mennyire gondolod komolyan??
Én a Ráckevei Kék Dunát javaslom!! Feltöltődésre remek!!
További ajánlott fórumok:
- 5+1 ok, amiért érdemes kozmetikusnál szépülni
- Édesszájúaknak milyen diétás édességet ajánlasz, ami a legkevésbé hízlal?
- Természetes szülés párti, jófej dokit keresek Budapesten. Kit ajánlasz?
- Boxer kutyámnak nagyon piros a szeme, és folyamatosan becsipásodik, mit ajánlasz rá?
- Szinezett arckrémet keresek, te milyet ajánlasz?
- 7 éves kisfiam étvágytalan, fáradékony mit ajánlasz neki?