Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szeretnék egyet "szépülni"/wellnesselni 1 héttel az esküvőm előtt, de max. fél napom van rá. Milyen kezelést/létesítményt ajánlasz (Bp)? fórum

Szeretnék egyet "szépülni"/wellnesselni 1 héttel az esküvőm előtt, de max. fél napom van rá. Milyen kezelést/létesítményt ajánlasz (Bp)? (tudásbázis)

14. f758a7200f (válaszként erre: 13. - CsillagTM)
2011. júl. 19. 16:45

Oke, csak a kerdesed zavart be kicsit mikor attertel alakformaloba:)

Akkor marad a radir/masszazs kombo testre es a sima arckezeles nyomkodas nelkul, szerintem ezekkel szuper alapot adsz az eskuvoi look-nak:))) es ne felejtsd el elotte valo nap jol kialudni magad, na az csodat muvel es tenyleg ingyen van:) remelem hogy azert talalsz egy jo kus szalont ahol nem kerul olyan sokba az egesz, szerintem nem lehetetlen.

13. CsillagTM (válaszként erre: 11. - F758a7200f)
2011. júl. 19. 16:07

szerencsére az alakommal nincs nagy gond :))) (kép az adatlapomon, ha nem hiszitek :P)

tényleg csak arról van szó, h "kissé" kipurcantam a szervezésben, és lazítanék/szépülnék kicsit.

12. CsillagTM (válaszként erre: 9. - Eaedab0e25)
2011. júl. 19. 16:06
hol írtam azt, h komplett? szerencsére nem kell nagyon feljavítani :))), csak lazítani szeretnék kicsit, és még sosem próbáltam ilyesmit. ezért gondoltam arra, h jól esne pár óra vmi termálban/egy masszázs/egy feszesítő, vagy masszázs kezelés. nehezen hiszem, hogy ezek több 10 rugóba kerülnek feltétlenül (nyilván határ a csillagos ég, de én nem olyan helyre szeretnék menni)
11. f758a7200f (válaszként erre: 6. - CsillagTM)
2011. júl. 19. 14:05

Hát, nem tudom, hogy kijönne-e 10ezerből, de nem alakformáló masszázsra gondoltam, csak egy testradír, hogy az elhalt hámsejteket leszedje és utána egy sima masszázs, ami nagyon hidratáló, hogy a frissen radírozott bőrt hidratáld is, így szép bársonyos lesz:)

Ez egy ilyen last minute kezelés lenne, szerintem alakformálásra már nincs idő, ha valami olyat akarsz, akkor 10 kezelésben gondolkodnék, és 2 hónappal előtte elkezdeném.

De ha nincs is benne alakformáló, érted, egy bőrradír és relax masszázs, 1 óra alatt kész, és újjászületsz:DD

Árakat nem tudok mondani, és helyeket sem, de aromaterápiát már sok helyen csinálnak, úgyhogy annyira nem tudsz mellélőni:)

2011. júl. 19. 14:00
Igen, ez teljesen igaz, tök bepirosodna, én is inkább úgy gondoltam, hogy olyan tisztítás, ahol nem nyomkodnak, szóval egy bőrradír, gőz, és tisztító-összehúzó pakolás befejezésként. Ez mégis jobb mint a semmi, mégsem nyúzzák agyon
2011. júl. 19. 13:59
Én is erre próbáltam célozni, hogy a 10e HUF elég soványka egy komplett szépészeti "csomagra".
2011. júl. 19. 13:57
aham, tehát akkor kozmetikushoz már ne nagyon (mondjuk még soha életemben nem voltam, szóval kibírom:))
7. eaedab0e25 (válaszként erre: 5. - CsillagTM)
???
6. CsillagTM (válaszként erre: 4. - F758a7200f)
testradír+masszázs jól hangzik! és az ilyen alakformáló kezelések mennyibe kerülnek, nem tudod (és hol)?
5. CsillagTM (válaszként erre: 3. - Eaedab0e25)
2011. júl. 19. 13:56
parancsolsz?
2011. júl. 19. 13:20

Ha nincs komplett program és neked kell kiválasztani akkor én választanék egy sor kezelést, ebben a sorrendben:

Gyantázás mindenhol (esetleg ezt előző nap is megejthetnéd)

Testradír és masszázs (energikus, vagy relax, aromaterápiás, egyszóval ami szimpi, de egy testradír az kell és egy jó kis masszázs dukál utána:D)

Arcra: tisztítás és masszázs, vagy egy arcodnak megfelelő komplett kezelés (pl. ránctalanító, vagy relax vagy összehúzós)

Manikür-pedikür

Szerintem, ha többen dolgoznak egyszerre, akkor időben is megoldható, hogy ne 1 nap legyen belőle, hanem 2 max 3 óra

3. eaedab0e25 (válaszként erre: 2. - CsillagTM)
2011. júl. 19. 13:14

Hmmm!!

Ezt a tíz rongyot mennyire gondolod komolyan??

Én a Ráckevei Kék Dunát javaslom!! Feltöltődésre remek!!

2011. júl. 19. 13:11
:) tudom, vicces a téma :) de tényleg ez a helyzet: rám férne egy kis lazítás így az esküvő előtti hajtásban, és a legjobb lenne kellemeset a hasznossal, azaz vmi kis feszesítő/szépítő kezelésre elmenni, persze max. 10e Ft-ban gondolkodok. az sem baj, ha a kedves vőlegényemet is elfoglalják ugyanott :))) ha van vkinek tippje, ne tartsa magában!:)
2011. júl. 19. 13:09
Szeretnék egyet "szépülni"/wellnesselni 1 héttel az esküvőm előtt, de max. fél napom van rá. Milyen kezelést/létesítményt ajánlasz (Bp)?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook