Boxer kutyámnak nagyon piros a szeme, és folyamatosan becsipásodik, mit ajánlasz rá? (tudásbázis)
Kamillával törölgesd át neki, vidd el állatorvoshoz, majd az ad neki Tobrex-et. De ha van otthon, akár be is cseppentheted neki. Ártani nem fog szerintem, a mi kutyánk ugyanígy volt és a kamilla-tobrex segített neki. 2 nap alatt ugyanolyan okos tekintete volt, mint előtte :)
Jobbulást a kutyinak!
Mi anno kamillateával borogattuk, s elmúlt neki...
De legjobb, ha dokihoz viszed...
Állatorvost ajánlanék.
Ennek hiányában Tiacil cseppet, de azt úgyis csak állatorvos tudja felírni. A kör bezárult.
Minden más megoldás (kamilla, meg humán szemcsepp), csak időhúzás és a kutya szenved.
Jah, és már az első csepp után javult neki tőle látványosan, de a 7 napot mindenképp végig kell vinni. Annyira édes, már tartja a fejét, hogy kényelmesen tudjak cseppenteni, mert tudja, hogy attól neki milyen jó lesz.
Recept nélkül én 2455 ft-ért kaptam meg, de lehet recepttel olcsóbb.
Kutyának nem jó a kamillás áztatás, mert kiszárítja a szemét, ezáltal csak még jobban fog neki viszketni...mint most megtudtam az állatpatikában...ezenkívül az emberi szemcsepp sem, mert van pl olyan csepp, amit gyerekeknek lehet adni, de a kutyák megvakulnak tőle...
Az én kutyámnak is ez a baja most, a rengeteg ásástól, pontosabban a portól és a széltől begyulladt a szeme...Tiacil szemcseppet kapott rá..7 napon át napi 2x kell cseppenteni
igen azt teszem, de nem jó
bele cseppenteni pedig nem merek hogy a szemről elmúljon a gyulladás...
További ajánlott fórumok:
- Milyen nevet adjak a kutyámnak?
- A kutyámnak daganata van! Már elfakadt. Mi a teendő? Volt már valaki ilyen helyzetben?
- Milyen nevet adjak a kutyámnak?
- A kutyámnak szorulása van, már voltunk orvosnál de most sem javul, mit lehet tenni?
- A kutyámnak hasmenése van és nem tud lábra állni, mi lehet ez?
- Kutyámnak nagyon büdi a szája mit csinálak? Mit adjak neki?