Szeretnék egy új laptopot, segítségeteket kérném! (beszélgetés)
Szerintem a Lenovo, de az Asus laptopok is rendkívül megbízhatóak, nincs velük semmi rossz tapasztalatom (ellentétben a HP-vel például).
Nekem egyszerűen személyes preferenciám a Lenovo az elképesztő strababírásuk miatt (ütés, folyadék, Windows driverek), és az anyagok minősége miatt, amit felhasználnak. Az embernek össze kell tudni egyeztetni az elvárásait a pénzével, ez a lényeg. Szép fémes keret, tartós, kéz alá simuló billentyűzet, korrekt kép, erős processzor, minőségi kijelző, stb, ezek mind emelnek az áron.
Számomra ár-érték arányban mindig a Lenovo nyer, de nettó pénztárcában nézve biztos vesztes, mert tényleg drága. Igényszint kérdése. Ha valaki csak levelezni meg hoxázni akar, tulajdonképp fölösleges high-end gépet vennie.
Szóval én nap mint nap 50 különböző környezetbe kocsikázom a gépemmel és ütöm-vágom, itt HDSPA kell, ott USB-s mobilnet, amott dual nic, utána bevágom a csomagtartóba, és megyek máshova, ahova a soros port kell. Nem biztos, hogy egy otthoni felhasználónak erre van szüksége.
Esetleg netbookon nem gondolkodtál? Kicsi, könnyű, olcsóbb. Ha csak netezel meg ilyenek, bőven elég a teljesítménye. És jól lehet vele az ágyban fetrengeni :))
a lenovo notik a legjobbak a világon, újonnan rohadt drágák, de így használtan mindenképp érdemes venni, hogy még van rá több, mint fél év garancia. megúszod az egészet 50 rugóból. Már ha persze nem zavar a kisebb kijelző (én itthon ha az asztalhoz ülök vele, egyszerűen rákötöm a monitort), de egyébként imádom a netbookot. :)
Szerintem nézz itt szét: [link]
és ha valamelyik felkeltette az érdeklődésed,akkor megkérdezem a barátomat,h melyik a jó vagy jobb,ő ért hozzá:)
de hány coll-os nem tudod?Nekünk az asztali gépek is Asus-ok,de 2éve van a barátomnak lap-topja is hát az olyan 170 000körül volt,de ez egy jó teljesítményű gép,meg neki a munkájához is kell.
Én most egy ilyet szeretnék,igaz,h ez dell:) de azok is jók:)
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek T-home-os digitális elosztója? Laptopot szeretnék csatlakoztatni routerrel
- Fehér Asus laptopot szeretnék venni. Szerintetek jó minőségű gépeket csinálnak? Milyen tapasztalataitok vannak?
- Laptopot szeretnék, de nem újat, infóra lenne szükségem!
- Milyen szempontokat vegyek figyelembe, ha laptopot szeretnék vásárolni?
- Laptopot szeretnék postán feladni. Mi ennek a menete? Milyen csomagban érdemes hogy épségben odaérjen?
- Olyan laptopot szeretnék venni aminek sokáig birja az aksija és éles a képernyője is, milyet ajánlanátok?