Olyan laptopot szeretnék venni aminek sokáig birja az aksija és éles a képernyője is, milyet ajánlanátok? (tudásbázis)
6. kristo_f (válaszként erre: 5. - Jázmin1975)
2013. aug. 7. 19:33
Aha, butaság!
Vannak valami "erősitett" akksik, tán Samsung sisztéma, de azon kívül megnézed melyiknek nagyobb az akksira irt mAh/milliamperóra, ez a teljesitményét jelzi az akksinak
Igaz, a laptop fogyasztását nem szokták jelezni, de lehet csökkenteni beállitásokkal
5. Jázmin1975
2013. aug. 7. 18:49
Ma érdeklődtem egy üzletbe és ott azt ajánlották akkor az olcsobb gépek közül válaszak azoknak sokáig bírja az aksija.
4. 3b1a5ec920
2013. aug. 7. 07:55
lehet allitani az elesseget - a "minoseg" csupan penz kerdese; es persze megfeleloen banni a geppel.
3. Jázmin1975 (válaszként erre: 2. - 3b1a5ec920)
2013. aug. 6. 14:44
Én nekem azért lényeg,hogy éles legyen mert kint nappal látni szeretném.
Szerintem lehet már állítani azt hogy mennyíre legyen éles a képernyője ugy mint a telefonoknál is.
2. 3b1a5ec920
2013. aug. 6. 14:27
Samsung - felteve, hogy szabalyosan haznalod az akkumulatort; ennem szeretem, ha nagyon eles es vilagit a kep - rontja a szemet;
1. Jázmin1975
2013. aug. 6. 14:14
Olyan laptopot szeretnék venni aminek sokáig birja az aksija és éles a képernyője is, milyet ajánlanátok?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet a számítógép képernyőjén lekicsinyíteni vagy felnagyítani a betűket?
- Melyik a kedvenc mosópor és öblítő duótok aminek sokáig érződik az illata?
- LCD tv képernyőjét mivel töröljem le?
- Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy az lcd tv képernyőjét mivel lehet tisztítani? Valami folyadékra gondolok!
- LCD Tv képernyőjét mivel lehet tisztítani, ami nem hagy csíkot?
- Mitől kockásodik be a tv képernyője?