LCD tv képernyőjét mivel töröljem le? (tudásbázis)
Ha beváltál a svájciaknak, akkor nincs nem tetszik a kakás csoki szag. Megtartanak.
még nemtom. el kell döntenem, hogy bírom-e az állandó tehénsz@r- és csokigyár-szagot.
Magyarul Te már ott maradsz :)
a dizájn 10 000 éves
a jó svájci semmit nem cserél le, ami bevált :D
de az is ugyanolyan, mint a 60-70-es években.
kivéve a teheneket! azok vadiújak :D
Nem volt kunszt rájönni. Ruha divat, berendezési trend... Nem tűnt fel, hogy minden retro?
Tavalyig biometrikus retinaszkennerrel dolgoztak, de aztán a szovjetek megsejtettek valamit, így kitalálták, hogy retró módszer kell, amire nem gondol semmi. De most értesítenem kell őket, hogy egy Franie Drake nevű álruhás ügynök leleplezte a Vörös Perzsa III operációt
Mindent elrontottál!!!
Lyukat fúrnak, aztán bekuklucskálnak. Mint mondhatnék, marha eredeti meg fejlett módszer. Ez az a híres nyugat?
az én informátoraim a fúróboltban dolgoznak :p
...azóta nem tudok rendesen pisilni :S
Beépítettem a bacikat kémnek, mert ők picik, és könnyedén ellopnak bármilyen infot bárhonnan. Egy vesém alánlottam fel nekik cserébe.
ez szigorúan titkos! honnan tudsz te ilyeneket?!
Én tudom, hogy ez az igazság, és azt is tudom, hogy kihagytad az erőpróbát, amikor naaagy Toblerone akadálypályán kell csúcsról csócsra ugrani.
á najó bevallom. szóval a svájciak éjszaka fejükbe csapják a stüszi kalapjukat, és felosonnak a Bosch fúróikkal a hegyre. ott aztán 2 óra alatt kiluggatják az ementálikat, még isznak egy kis bocitejet, lenyomnak egy parti snapszot, aztán mennek vissza aludni. ha állampolgár akarsz lenni, át kell ess egy ilyen sajtlyuggató szertartáson, ami előtt kvízkérdéseket tesznek fel az ementáli meg a gruyere történetéről. ha nem jó lyukakat csinálsz, akkor nem kapsz állampolgárságot.
tudd meg, rohadtul nem tudnak lyukakat fúrni a bacik semmilyen, ismétlem, semmilyen fúróval!
asszed beveszem ezt? asszed, mer svíccerbe élsz, jobban tudod?
az ementálit nem ütvefúróval csinálják, hanem bacikkal, teee
Agyadra ment Svíccerland, a zöld rétek, a hegyi levegő meg a bocik. Nem ementálit csinálunk, hanem képernyőt pucolunk!
á az nem jó nagy felületre csak kis sarkokra XD
rezgőcsiszoló is megteszi.. :)
nem spaklival kell, hanem smirglivel :o)
Akkor spakli megengedett por beretválásra?
"Vagy akármivel." :D jah
femszivacson kivul kb barmivel :)))
Dolgos kis kezedbe fogsz egy nem szöszölő rongyot, esetleg veszel speckó tisztító löttyöt, és azzal.
Vagy akármivel.
Áramtalanítsad és popsitörlővel. :)
További ajánlott fórumok: