Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szeretlek, de remélem, csak egyetlen egy perccel tovább, mint te engem fórum

Szeretlek, de remélem, csak egyetlen egy perccel tovább, mint te engem (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szeretlek, de remélem, csak egyetlen egy perccel tovább, mint te engem (Gondolatok)

tegnap 21:24

[link]

P. Mobil - Örökké szeress

7. birebora (válaszként erre: 1. - Szandra8676)
tegnap 20:17

Húú, ez nekem nagyon tetszett. Már a cím is nagyon találó és elgondolkodtató.

Kitartást és erőt kívánok nektek a gyerekekkel. Mekkorák?

tegnap 13:43

Valamikor régebben ,sokan a gyerekek miatt maradtak meg egymás mellett.

Ma már más a helyzet,sokan váltanak 1,2,akár 3 gyerekkel is.Nyilván ez nem olyan egyszerű,de létezik békés elválás is ,ahol a volt házastársak között megmarad a barátság ,éppen a gyerekek miatt,és zajlik tovább az élet,immár külön utakon.

tegnap 13:31

Megértem a szomorúságod és sajnálom.

(Ez az írás viszont több szempontból is borzasztó számomra.)

tegnap 13:17

Bármennyire is fáj. Jobb elengedni. mint maradni-Én maradtam , és már tudom elrontottam. Pedig főleg a gyerekeket néztem.

Azt hittem lehet sok év mulva elfelejtem , de tévedtem.

tegnap 10:21
Ezt nekünk elmondtad. Neki is?
tegnap 10:18
Hú, ez szomorú. Kívánom, hogy megtaláld a békét és építs egy szerető, biztonságos otthont magadnak és gyerekeidnek.
tegnap 09:35
Bánatos szív, ami meghasadt újra! És még ki tudja hányszor meg fog hasadni?

Ugrás a teljes írásra: Szeretlek, de remélem, csak egyetlen egy perccel tovább, mint te engem

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook