Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szeretlek, de remélem, csak egyetlen egy perccel tovább, mint te engem fórum

Szeretlek, de remélem, csak egyetlen egy perccel tovább, mint te engem (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szeretlek, de remélem, csak egyetlen egy perccel tovább, mint te engem (Gondolatok)

19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Abigél121)
márc. 7. 07:33
Neked hogy alakult? En is a Gyerekek érdekét igyekszem nezni. De lehet egy boldogtalan házasság se jo pelda, ugyhogy lehet rossz az irany
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Globus)
márc. 7. 07:31
Igen
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Birebora)
márc. 7. 07:31
Kicsik. Szűk 3 es 4,5
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Bajk)
márc. 7. 07:11
Köszönöm! Részemről a szeretet megvan amennyire lehet. Gyulolkodes nincs. Nehéz helyzet.
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - K-né Zsóka)
márc. 7. 07:10
Köszönöm. Azon vagyok!
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Lolita2112)
márc. 7. 07:09
Köszönöm. Nen fog változni rz biztos.mindennap bizok de mindennap látom hogy nincs ertleme. A gyerekek eleteben azt az apa szerepet amit kene sose tolti mar be. Nem tudja. Nem ilyen típus. Bízok benne hogy nekem egyszer lesz még parom, de a gyerekek apja nem helyettesitheto
13. lolita2112 (válaszként erre: 12. - Abigél121)
márc. 7. 02:18
koszi kedves kata a valaszodat!mar irtam neked innen,de elmentem a cimedet az email fiokomban is!
12. Abigél121 (válaszként erre: 11. - Lolita2112)
márc. 5. 12:36

Szia Lolita!!

Ma már nem igazán számít az egész megcsalás história, csak az emberi hibák, amik bántanak.

Ha számon kéri , miért nem dolgoztam többet. a több nyugdíjért.??!! Holott nagyon jól tudja, hogy a család miatt maradtam otthon.

Most sajnos nagyon is rá szorulok, mivel lett egy olyan szembetegségem, ami nem gyógyítható. csak a romlás lassítható.

Ugy hogy talán még sem döntöttem olyan rosszul. hiszen a mi korunkban, az kell , hogy legyen mellettünk valaki, aki támasz a betegségben.

Írj az eszl.kata11@gmail-ra és mesélek.

11. lolita2112 (válaszként erre: 4. - Abigél121)
febr. 16. 01:11
szia!ismerlek hisz tudod jol kata,hogy ki vagyok,de tenyleg rosszul csinaltad!
febr. 16. 01:08
nagyon szivszorito tortenet!nagyon sajnalom!az igazi vesztesek a gyerekeitek,mert te meg talalhatsz kesobb egy megfelelo tarsat,de gyerekeidnek az apja ot nem tudod megvaltoztatni es ki tudja,hogy a jovoben egyentalan fog e torodni a kozos "gyumolcsotokkel",a gyerekitekkel!legy eros a gyerekeid miatt!
9. bajk (válaszként erre: 1. - Szandra8676)
febr. 16. 00:59

Kedves Fórumnyitó!

Nagyon szomorú történet és nagyon sajnálom, hogy egy kapcsolat két gyerekkel ide jutott. Nem ismerem a részleteket, és még ha ismerném, akkor sem lenne jogom ítéletet mondani.

Viszont amit kiérzek az írásodból, az a fájó múltra visszaemlékezés. Olyan, mintha csak rossz dolgok történtek volna a múltban. Persze az is lehet, hogy rosszul látom, ne haragudj ezért.

Kérni szeretnélek tisztelettel, hogy gondolkodj el azon, amit írtál: „hogy ha már nem szeretsz, már nekem sem kell többé téged szeretnem”. Hogy hagyj időt és tisztázd ezt a kérdés Magaddal. Hogy mindaz, amit korábban szerettél valakiben, az már semmit sem jelent? Hogy a szívedben, a lelkedben és az elmédben azt a szeretet csak úgy ki lehet kapcsolni? Hogy mi lesz annak a hatása, ha a gyerekeidnek nem a szeretet hangján beszélsz akárcsak a múltról, a volt Párodról vagy éppen elkeseredve bármiről? Hogy cipelni fogod a nem-szeretet terhét és nem félsz, hogy ez fogja rányomni bélyegét a szívedre, lelkedre, elmédre, gyerekeidre és környezetedre?

Óriási és nehéz feladat vár Rád, ha egyedül neveled majd a gyerekeidet. Minden tisztelem a Tied. Ehhez sok szeretetet és erőt szeretnék kívánni Neked. Hidd el, megvan Benned, Bennetek nőkben, csak kérlek hozd felszínre.

Nem tudom, hogy a Pároddal való történet véget ért-e, de szépen kérlek, hogy tisztázd ennek okát is, szépen, nyugodtan, a szeretet által vezérelve.

Nagyon köszönöm, hogy végig olvastad a válaszomat.

Üdv.

febr. 14. 21:24

[link]

P. Mobil - Örökké szeress

7. birebora (válaszként erre: 1. - Szandra8676)
febr. 14. 20:17

Húú, ez nekem nagyon tetszett. Már a cím is nagyon találó és elgondolkodtató.

Kitartást és erőt kívánok nektek a gyerekekkel. Mekkorák?

febr. 14. 13:43

Valamikor régebben ,sokan a gyerekek miatt maradtak meg egymás mellett.

Ma már más a helyzet,sokan váltanak 1,2,akár 3 gyerekkel is.Nyilván ez nem olyan egyszerű,de létezik békés elválás is ,ahol a volt házastársak között megmarad a barátság ,éppen a gyerekek miatt,és zajlik tovább az élet,immár külön utakon.

febr. 14. 13:31

Megértem a szomorúságod és sajnálom.

(Ez az írás viszont több szempontból is borzasztó számomra.)

febr. 14. 13:17

Bármennyire is fáj. Jobb elengedni. mint maradni-Én maradtam , és már tudom elrontottam. Pedig főleg a gyerekeket néztem.

Azt hittem lehet sok év mulva elfelejtem , de tévedtem.

febr. 14. 10:21
Ezt nekünk elmondtad. Neki is?
febr. 14. 10:18
Hú, ez szomorú. Kívánom, hogy megtaláld a békét és építs egy szerető, biztonságos otthont magadnak és gyerekeidnek.
febr. 14. 09:35
Bánatos szív, ami meghasadt újra! És még ki tudja hányszor meg fog hasadni?

Ugrás a teljes írásra: Szeretlek, de remélem, csak egyetlen egy perccel tovább, mint te engem

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook