Értsd meg, szeretlek, de nem tudok hűséges lenni! (beszélgetés)
én is heverem!:( Már lassan egy éve lesz...
nem vagy hülye,csak valószínüleg szereted,ahogy ő is téged,hiszen el is hagyhatott volna a nőért...
Van ilyen is.nem szeretem,ha fekete-fehérnek állítják be a megcsalást.
Megcsalás= lapát.
A szeretőket ritkábban veszik el feleségül,de ahol ez a kapcsolat erősebb,ott ált.ban összeköltöznek az újjal, a régitől elválnak...
Én is ismerek egy ilyen pasit...Csak ott a nő elfogadta, hogy apucinak mindig kell az új bőr...
Pedig a csaj tökéletes, gyönyörű, csinos, okos, ápolt stb...
De ez nem elég... És az ilyen ember genetikailag ilyen, soha nem változik meg!!
Szereti, imádja a párját, de képtelen a hűségre.
Szerintem az a nő, aki ezt elfogadja, saját magát alázza meg.
Más dolog viszont az, ha többéves együttélés, házasság után egyszercsak úgy döntenek, hogy belefér egy félrelépés..
De ez már más téma..
"Nem tudok" :) Ez mekkora falmelléki duma már?
:)))
Én benne voltam ebben. 16 évig voltam a férjemmel, a válás után -mikorra 1-2 ügyét megtudtam-kiderült, ő mondta el, hogy VÉGIG csalt a 16 éven át. Mert szeret csak nem tud hűséges lenni. Szóval ugyanaz mint tboy. Akkor már minden mindegy alapon kértem, hogy mondja el mit jelent ez. Azt mondta szeret, imád, nem tud élni nélkülem, de kell neki a mindig új, a mindig más, a megújulás varázsa a bizsergés. Az új esetek egyikével sem volt olyna jó mint velem, de az idegen test varázsa, az idegen bőr érintése, a másféle sóhaj, más illat, másféle mozdulat, ez mind felcsigázza, s enélkül nem tud élni. Nos ez volt a magyarázat. Nem is akart elválni , azt akarta értsem meg. Nem tettem, elváltunk.
Ráhel nem elkeseríteni akarlak, tapasztalatból mondom: kutyából nem lesz szalonna:-(
És azt várja, hogy te otthon statisztálj míg ö " szegény " nem tud hűséges lenni.
Szerintem egy párkapcsolat erröl szól, Te és Én. Ha van harmadik azt már háromszögnek hívják, nem párkapcsolatnak. ha valaki képtelen a hűségre, ne tartson maga mellett egy " biztosat" takarítani meg főzni!
Szerintem a válasz a "Segítség... szerető lettem és vagyok" topikban van.
Nincs igazam?
Szia Opium, rég láttalak!
...dohányzás? Ha le akarsz szokni, akkor le kell tenned, és többet nem gyújthatsz rá.
Ő viszont elszívhatná otthon is azt a "cigit".
Én inkább a megrögzött vásárolgatókhoz hasonlítanám. Azért nem hiszem, hogy ha egyszer csak úgy alakul az élete, hogy már nem tellik napi szinten butitkról-butikra járni, akkor gyorsan bankot rabol, hogy kielégülhessen!
Kedves T-Boy! Tehetsz róla! Önfegyelem aztán tisztelet, aztán megbecsülés meg egy kis önzetlenség. Nem olyan nehéz dolgok ezek!
Adni jóóóóóóóó! Annak, akit igazán szeretsz, a legjobb.
Így van!
A notorius hűtlenkedőnek csak a soványabb napokra kell akkor az állandó partner? Jó azért, ha háznál van?
egyetértek!
ez egy tipikus kamu duma ahol "nem tudok" = "nem akarok"..
hiszen: "Mindent lehet, csak akarni kell!" - és ez nagy igazság..
de mindezt továbbgondolva: "nem akarok" = "gyáva vagyok, kényelmes vagyok, élvhajhász vagyok, szemét vagyok, hazudós vagyok.." stb..
Szerintem ez valahol jellemtelenség...
Hogy szeretheti azt a valakit, akinek fájdalmat okoz ezzel? Ilyen nincs. Vagy szereti (tényleg, igazán), vagy nem és megcsalja.
Hányszor hallottam már én is ezt! Meg is mondtam mindig: ha nem tetszik, h hűséget várok, akkor el lehet tolni a bringát...
Igaz, utána nagyon nehéz volt, de ebben szerintem nem szabad engedni.
ez már a vég szerintem. most akkor amögé kell bújni,hogy bocs,de nekem ilyen a természetem?vagy ez a betegségem.
én az ilyet mind félremagyarázásnak tekintem. és nagyon durva dolog erőszakkal(itt nem a tettlegességre gondolok)elfogadtatni a másikkal,hogy ez a helyzet,nem fogok megváltozni.