Szeretkezés vagy szex. Mi a különbség? (beszélgetés)
így van:)
szeretném már ÉREZNI!:)
csakhogy ennek szabad akaratból, önként kell történnie
így nincs értelme semmilyen módon sem birtokolni, még kicsit se..
Helyesbítek, mert a google mindenhol negatívan említi a birtoklási vágyat.
Akkor szerintem egy bizonyos szintig teljesen egészséges az előbb leírtak miatt.
:O))))
Nem. Az a túlzott birtoklási vágy.
Egy bizonyos szintig teljesen egészséges, hogy birtokolni szeretnénk.
Szép is lenne, ha mindenki és minden, mindenkié lenne.
Az emberrel együtt jár, hogy vannak tulajdonai.
Szerintem teljesen emberiek az érzéseid.
Lehet, hogy a szentekben nincs birtoklási vágy, egészséges emberben egy párkapcsolatban persze hogy van. Ez akkor jó, ha kölcsönös és egészséges szinten van.
Én sem lennék egy olyan kapcsolatban, ahol a párom másokkal is hetyegne, csak azért, hogy elmondhassam, hogy nincs bennem birtoklási vágy és nem vagyok féltékeny.
:O)))
Emberek vagyunk, nem istenek :O))))
nem érdekel! jó akkor birtokolni akarom őt!
és persze, hogy szenvedek attól, mert nem velem van, hanem mással... én sem vagyok fából..én sem érem be csak azzal, hogy szeretem...
viszont nem követelek tőle semmit! Nem zaklatom a vágyaimmal, csak szeretem, és csendben szenvedek, mert vannak testi vágyaim is felé! Naná hogy vannak, tán szégyellnem kéne? És igen, szar érzés az, hogy beteljesületlenek ezek a vágyak. De ha ő jól érzi magát, akkor viselem ezt..nehezen, de nem fogok tőle követelni semmit!
A féltékenységről meg annyit, hogy ebben az esetben okom van erre, igaz jogom az nincs!
Viszont bízom abban akit szeretek, tehát nem zárnám kalitkába, és nem gyanúsítgatnám, nem követném, mert bízok a szavában. Sajnos sok szélsőséges eset van köztudatban, amikor a féltékenység eldurvul, és abnormálissá válik. Hát ne keverd ide azt.
A szerelmes ember féltékeny is, ez a természetes!!
" es lesznek ketten egy teste" -ezt olyan nagyon lehet erezni
Biztos ,hogya masik is tud a dolga uttan nezzni, minden eres nelkul?
Pozitív, gyengéd odaadás és törekvés a beteljesülésre, de semmiképp sem vágy.
Törekvés a beteljesülésre, de nem vágy, nem sóvárgó, beteges, ami kínoz..
érted?
szenvedsz tőle, hogy nem lehet veled, sóvárogsz utána, féltékeny vagy...
félreérteném?
ez mind birtoklási vágy
Szeretkezni érzelmesen lehet csak, szerelmesen, a pároddal :) amikor érzed, hogy bizseregsz és nem csak a vágytól, hanem a boldogságtól is. Amikor érzed, hogy minden lélegzeted az övé és soha nem akarod elengedni...soha...
Szexelni meg lehet a jóképû munkatárssal, egy szuper-pasival a diszkóban vagy akár a villanyszerelõvel ha úgy esik. Jól néz ki, beindultok egymásra, megtörténik, jól esik és kész, mehettek utána tovább a dolgotokra. Volt egy kalandod, de ennyi, nem érzel utána semmit.
További ajánlott fórumok:
- Dugni vagy szeretkezni?
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Óvszerrel vagy anélkül szeretkeztek?
- A férfiakat valóban izgatja a szeretkezés közbeni sivalkodás, vagy csak a nők egy része hiszi ezt?;)
- Mit tennél ha a párod nem igényelné annyiszor a szexet mint te, illetve hogyan dobnád fel a dolgot, hogy többször szeretkezzen veled?
- Újabban szeretek teljes sötétben szexelni, szeretkezni,...