Szeretitek a halat? Milyen időnként esztek? (beszélgetés)
Szavaidból úgy veszem ki, hogy te már visszafelé számolsz. Sajnálom.
Azt is, hogy az egész életed során csak ennyi célt, értelmet találtál.
Bár hidd el nekem, sohasincs késő valami újat keresni, kezdeni, bármennyi időnk is marad rá, legalább addig is csinálunk valamit.
Nem minden jött össze, új nekifutás.
És onnan van, mert az élet értelmetlen, eszünk, iszunk, basszunk, és meghalunk.
Én nem fogok amugy sem sokáig élni. A kaja meg a hobbim.
Gondolom, ahogy említetted a hekket, és eszébe jutott a feje:
Egyáltalán nem tűnik barátságosnak.
Most ismét csak rákerestem a receptjére, találtam is egy nekem tetszőt. Ide rakom a linket (ha nem baj), talán mások is kedvet kapnak hozzá:
Írja a legvégén, hogy a sütője éppen nem működött, ezért mikróban sütötte meg. Tehát úgy is működik.
Szerintem is jó a filé. Addig kellene csinálni, míg van hozzá friss paradicsom, egyebek.
Persze az egész sült hal a tetején, citrommal a szájában, itt vigyorog lelki szemeim előtt. :))
Én rántott húsból mindig annyit sütök, hogy maradjon vacsorára, és holnap reggelire, hidegen. Vajas kenyérrel szeretem. Vékonyra felszeletelem, rá a vajas kenyérre... megélnék vele.
De... vénülök, és egyre faksznisabb leszek.:) Ha már egyszer betettem a hűtőbe, valahogy már nem olyan. Merev, tömött lesz a hús, elválik a bundától. Télen nincs is baj, eláll a kamrában holnapig, nyáron van bajom vele. Ott állok este lefekvés előtt a kamrában, merjem kint hagyni, ne merjem....
További ajánlott fórumok:
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Nővérek, ápolók szeretitek és becsülettel végzitek a munkátokat?
- Ti szeretitek a Valentin napot?
- Mennyire szeretitek egymást itt a Hoxán?
- Szerintetek melyik típusú műköröm a legtartósabb-legszebb, és melyiket szeretitek a legjobban?
- A szemetet a mocskot az igénytelenséget mért szeretitek?