Szeretek showműsort csinálni (beszélgetés)
Mondjuk nem tudom, hogy megéri-e totálisan hülyét csinálni magadból azért, hogy 2 percig foglalkozzanak veled, ráadásul nem a jó értelemben, hanem lesajnálnak, kínosnak tartanak stb. ahogy a leírásodból számodra is evidens.
Plusz ezek a nyomok amiket hagysz a neten, gondolj bele, megismerkedsz egy nővel, rákeres a nevedre, aztán kb. 2 perc megtalálni rólad mindent, beleértve a fétiseidet meg a kissé kínos youtube videóidat ahol fejhangon vinnyogsz. Nem biztos, hogy ez annyira vonzó... Most azt hagyjuk, hogy egy munkáltató is láthatja ezeket, gondolom, annak számodra nincs akkora jelentősége.
A legvégén úgysem az a lényeg,hogy ki kedvel,vagy ki nem. Nem kell, sőt nem is szabad megfelelned senkinek, mert akkor alárendeled magad. Ne oltsd a szomjadat olyan csapból, amit mások bármikor elzárhatnak.
Találd meg az utat magadhoz, és akkor nem függsz mások véleményétől. Így könnyebben bevonzod majd a hasonló felfogású embereket.
Én a szavaidból inkább azt veszem ki, hogy Te nem tartod magadat túl sokra, miközben nagyon vágysz mások elismerésére. Mindenen, amit felsoroltál "hibádként" lehetne és tudsz változtatni. Amin nem tudsz, mert a lehetőségeid nem engedik, azt meg lehet tanulni elfogadni. Addig erre nincs esély, amíg inkább arról győzködöd magadat, h Te különleges vagy, a többi ember meg unalmas.
Ezt nem kötözködésnek szántam, annak nem látom értelmét. Csak úgy éreztem, erre a hsz-re már lehet valamit reflektálni. És, természetesen lehetséges, h teljesen vakon vagyok a véleményemmel, ha így van, akkor bocs.
Egyébként mindenkinek az jut rólam eszébe aki jól ismer, hogy : na, itt van ez a dilettáns aki bár nem szerzett diplomát sokszor használ olyan szakszavakat amiket ő maga sem ért, bizonyos területeken ostoba is, naív is, bedől a csalóknak beviszi a sört a munkahelyére, és szabadidejében Drew Barrymoreról álmodozik. El indult 2024-ben a főpolgármesteri címért, úgy hogy nem is ott lakik, és csak 1 aláírást gyűjtött a szerencsétlen, holott 5000 kellett volna hogy jelölt legyen. Dominához jár, a BDSM fogalmát jól ismeri 14 éves kora óta, de szexelni nem volt alkalma soha, állandóan a fórumokon lóg, vagy a hoxán, vagy a gyakorin és sehol sem tanul a visszajelzésekből.
Valami ilyesmiket mondhatnak a hátam mögött rólam, amiből néha meg is hallok párat. Azt viszont nem mondja egyikük se hogy milyen jól triatlonozok, igaz hogy csak a sprint távot, de akkor is kihívás. Össze szedem mások után is a szemetet, csináltam már önkéntes munkát is, sok energiát fektettem a családfa kutatásba. Persze rengeteg hibám van így is, de az ismerőseim csak az érem egyik oldalát látják. El lehet ferdíteni bárkiről bármit, de azzal semmit nem nyerünk. A másik komfortzónáját és határait tiszteletbe tartom és nem várom el tőle ugyanazt, csupán azt hogy ne kössön belém azért mert rossz napja volt. Sajnos találkozok ilyen emberekkel is. Legjobb módszer, egyik fülön be, a másikon ki. Unalmas embernek lenni a legrosszabb. Az mit tud mesélni? Elmegy dolgozik, alszik, eszik, pihen, unatkozik, soha nem veszekszik, soha nem kap dicséretet sem. Erről mit lehetne mesélni? A nagy semmit. Én rengeteget kesergek minden kudarc után, de mindig kárpótolnak az események. Hogy van mire, várni, mire emlékezni, miért küzdeni. Ettől vagyok ember a hibámmal együtt én úgy érzem, de lehet hogy tévedek.
Sajnos nem, de amúgy kösz az ötletet 😅
A viccet félre téve már 21 filmet láttam amibe ő van, egyik se oda illene.
Nem annyira súlyos kórkép: szociopata.
Csak annak nehéz , aki körülötted él.
A családod nyilván ismer és tudja. A munkahely -ha van- nem szól bele, amíg a munkádat pontosan végzed. A többi pszichiáterre tartozik, vagyis magánügy.
Érdemes volna valamely művészeti ágban elmélyedni, az utókor is látná ezeket a különlegességeket. Ne csak itt örüljünk ennek. Elsősorban a szobrászatot javasolnám.
Figyelem mániás vagy,mindig kell a 15 perc hírnév?:)
Legyen az pozitív,vagy negatív mindegy,csak figyeljenek rád.
Ha neked ez jó,tedd azt.:)
29 éves. bár az életkorból sem következik még semmi tulajdonképpen.
egyébként gondolkoztam mit lehet ehhez a kijelentéshez - mármint FI-jéhez, - hozzá tenni még. kb semmit. engem kicsit lehozott az életről ez az összkép, de mindegy is. mki máshogy éli az életét oszt' jó' van az úgy.
Elmondhatatlanul hálás vagyok.
De szerintem érdemtelenül kényeztetsz minket...
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Nő vagyok és nőt szeretek!
- Úristen!Nős férfit szeretek!!!!
- Azért szeretek Hoxázni, mert ...
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- Hogy lehetne ebből műsort csinálni? Érdemes lenne szerintetek?
- Ma végeztem azzal a munkával, amit nagyon nem szeretek csinálni.