Szerelmes film (beszélgetés)
Ja, értem. Hát, annyira keveset vagyok itt, nem szúrtalak ki. :o))
Már kb 3 éve itt vagyok, csak eddig más volt a nevem.
Akik már jó pár éve Hoxalakók azoknak valóban ismerős lehet. :))
Csak ismerős a neved. Gondolom, nem véletlenül. :o))
Attól függ mire gondolsz? :)
Jé .... csak nem? Jól látok? :o))
A végtelen szerelem jó sorozat, ha a törökre gondolsz.Nem film.
Nem tudom mennyire beteljesülős, mert ugye dráma,és nem valami pozitív a vége.
De amúgy nem rossz!
Olyan , mint Pege Aladár volt?
5 to 7 (Kizárólag öttől hétig) :)
Aham ..... bőgős .... :o)
Ha szereted a magyar filmeket is, akkor szerintem nézd meg a Lora című filmet. Az se rossz. :)
Az 1946-os Szép remények sokkal jobb, és anno még Oscar-díjat is kapott. De kinek a pap, kinek meg a papné..;)
itt pl keresgélhetsz fajta szerint, nemzet szerint stb... rengeteg szavazattal.ha nem ismersz egy filmet szinészt stb..azt itt megtalálod.nagyon jó oldal.
[link]
Lesz ez még így se!
Szép remények (G. Paltrow-os változat!)
Ez lesz majd a jó film, csak jönne már. :)
[link]
7 élet.
Főszereplő:will smith
arról szól hogy el akarja jegyezni a feleségét, de autóbalesetben meghal, mert smith sms-t ír, ill 6 másik fiatal is meghal a balesetben.Ezután elhatározza hogy megment 7 életet. közben pedig beleszeret az egyik nőbe, akit szeretne megmenteni.
Hogy lehet megmenteni 7 életet?Nézd meg a filmet.
Szerintem jó színészi alakítás, és remek film.
a film adatlapja:
[link]
Végtelen szerelem
Szerelmünk lapjai
Micsoda nő
Ha igaz volna ( ez vígjáték, de nagyon jó !)
Szerelmünk lapjai - a legjobb, legszebb szerelmes, sírós film! :)
Barátság extrákkal, Mielőtt felkel a nap, Mielőtt lemegy a nap, Ghost, Szenvedélyek viharában, Az időutazó felesége, A szív hídjai, Szerelem a végzeten, Őrült, dilis szerelem
Jennifer Lopez romantikus filmjei (most a címek nem ugranak be), Szerelmünk lapjai, Sztárom a párom, Igazából szerelem, Valentin nap ... hirtelen, és Séta a múltba - ha tényleg sírni akarsz.
Igazából szerelem.A legjobb film:)
Ha zenére is vágysz,akkor ott a Grease,magyarul Pomádé.Ha bőgni szeretnél,Hullámok hercege,Perzsia hercege,ha izgalmakra is vâgysz,de megnézheted az Alkonyat mind a 4részét,ha divatosat szeretnél:),ja és a Burok,ha legyen benne egy kis sci-fi.
ez jónak tűnik, köszönöm, és mindenkinek.
..de miért akarsz bőgni? ..Mi a baj?
További ajánlott fórumok: