Szerelem - mindenkinél van? (beszélgetés)
SOKAT VOLTAM SZERELMES OLYAN ROZSASZIN ÁLOM ...
DE RÁ JÖTTEM HOGY EZ CSAK BECSAPÁS ÉS A SZERETNI AZ SOKKAL JOBB!!
Azt gondolom, inkább a tanulásra, a jövőd építésére koncentrálj.. A szerelem jön majd magától, nem kell keresni..
És hidd el, úgy lesz fantasztikus, ha megvárod a megfelelő embert! Még véletlenül se akarj "átesni" dolgokon csak azért, mert a barátnőiddel már megtörtént!
Olyan szép korban vagy, élvezd az élet apró örömeit. Sokan cserélnénk veled... :)
Azért attól még nagyon messze vagy.
Szerintem ha majd 3-4 év múlva is ugyanez a helyzet, akkor ráérsz gondolkodni azon, hogy hogy lehetne jobban megismerni valakit úgy komolyabban - bár addig úgyis leszel még százszor szerelmes, hidd el!
Csak ne kapkodd el, mert alább szólóknak igaza van, inkább egy jó emlék maradjon az első csók is, mint egy kellemetlen "muszáj" élmény...
Sok sikert!
Egy elkapkodott csók, esetleg olyantól, aki nem is tetszik annyira, mi több, a fickó még mást is akarna, erőszakos lenne, egy életre megutálnád még a többi részét is a dolognak, hiszen mindehhez sok finomság kell, a másik részről is, nem csak egy olyan, hogy legyünk már végre túl rajta:(
Nem mindenki kezdi fiatalon a "szerelmet", hiszen ez, ebben az időben még csak vonzalom, próbálkozás, hogy milyen lehet majd, semmi több :)
Ne akarj menni a többi után, csak mert kinéznek maguk közül, ezek a lányok nem igazi barátok.
A valódi szerelem, úgy is utolér mindenkit, és jobb lesz akkor kipróbálni, hogy milyen, mint elsietni :)
sziasztok! én egy 16 éves lány vagyok, akinek még nem volt barátja és soha enm is csókolózott... igazából mind ez azért, mert egyszerűen nem tudok beleszeretni senkibe :( a barátnőim mondják, hogy nekik ki tetszik de nekem egyszerűen senki... lehetséges, hogy valaki nem tud szerelme s lenni? mert utálom azt az érzést, amikor kérdezgetik, hogy van-e valakid? v ki tetszik neked? és erre mindig egy egyszerű 'semmi' a válasz... ez mitől lehet?
igazából azonis gondolkodtam, hogy elmegyek egy buliba (amúgy nem igazán szoktam) és ott hagyom, hogy az első srác lekapjon (csak az a baj, hogy nagyon romantikázós vagyok és nem bírom magam rászánni, hogy így kapjam meg az első csókom)
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- A tudományról mindenkinek, mindenkivel
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Veszprém megyeiek gyertek csevegjünk! Biztos mindenkinek el van rendelve egy pár? Mi van, ha nem jön a szerelem?
- A szerelem mindenkinek jár. Mert megérdemeljük, mindenki,...