Szépségápolási gép vásárlás (beszélgetős fórum)
Kedves Libikóka !
Köszönöm, a gyors reagálásod, a közös ötletelést :)
Feltétélen utána nézek azoknak amiket említettél :)
Ha valami még esetleg eszedbe jut, szívesen olvasom :)
Szép napot továbbra is ! :)
Kedves Asgardi !
Köszönöm a reagálásod a kérésemre. :)
Köszönöm a kedves első mondatodat is :), nálam ez alap. :) Engem még olyan anyagból gyúrtak :)
Ipl-ből ezt kapta most karácsonyra, úgy hogy ez kilőve már.
Kozmetikushoz nem jár, saját magára bízza a sminkjét. Fodrász, körmös, barátnői körben megoldott, masszázsra én is gondoltam, de az múlandó... nem gondolod ?
Legalábbis én, olyat szeretnék ami tartósabb kicsit, mint mondjuk 10 alkalom valahol...Ám lehet, hogy ebben tovább kell gondolnom, mert valószínűleg hatásosabb bármire mint egy gép amit fincsi áron kínálnak megvételre..
DE erről még puhatolóznom kell, hogy áll Ő ehhez a kérdéshez...
Mint ötlet, elgondolkodtat...:)
Köszönöm válaszod, ha valami ötlet eszedbe jut, természetesen szívesen olvasnám :)
Legyen szép az estéd !
Ha gondolod nézz utána a Tens készülékeknek ,nekem van használ /hasznos:) A gyógyászati hatásai mellett(ami nem elhanyagolható) kifejezetten jó a narancsbőrre,masszázsfunkció,fájdalom csillapítás Stb:)
Valami szuper szőrtelenítővel én is egyetértek:))
Kedves Alx!
Nagyon dícséretes, hogy a barátnőd kedvében akarsz járni. :)
Ez csak egy vélemény lesz, de nem gondolnám, hogy a két masina közül bármelyik is hasznos lenne, a hatásfokáról meg pláne nem merek találgatásokba bocsátkozni.
Ha van keret, én ilyen nagyságrendben egy IPL szőrtelenítőnek örülnék, ha gondolod olvass utána, esetleg finoman tapogatózz barátnődnél.
Gondolkodom, ha eszembe jut még valami szépségápolási gép vonalon, jelentkezem. Mindenképp ilyesmit szeretnél venni neki?
(Jár kozmetikushoz? Ajándékutalvány/bérlet oda esetleg? Fodrászhoz, körmöshöz, masszázsra?)
Sziasztok Kedves Mindenki ! :)
Szeretnék tanácsot kérni tőletek szépségápolási gép vásárlásával kapcsolatban.
A páromnak nemsoká szülinapja van. Febr.28 :)
Szeretnék venni neki valamilyen szépségápolási gépet, otthoni használatra.
Mindenképp olyant szeretnék ami azért hatásos is :)
Már napok óta bújom a netet, de tanácstalan vagyok. :(
Árban elmegyek 60-70 ezerig is, abban az esetben ha annak tényleg van értelme.
A nagyon kényes arra, és ad is rá, fontos neki, (ami nekem is mindennél fontosabb, hogy Ő jól érezze magát "a bőrében") hogy csinos, sexy, ápolt, legyen.
Szóval..., nézegettem ezeket a gépeket... de én pasi vagyok, halvány lila gőzöm sincs hölgyek, hogy ezek jók-e nektek, vagy csak eladják...?
Mikre gondoltam ? valami ilyenekre pl : :)
Erről az utóbbiról nagyon érdekelni valaki hozzáértő hölgy véleménye, mert van egy kis efféle jellegű problémája a páromnak, és nagyon bántja hogy, nincs ideje, sokat pl: futni, szaunázni. stb,... Hogy fog ez róla eltűnni...
Kérem véleményeteket, ha nem vagyok tolakodó :)
Bármi más gép javaslatot szívesen veszek, lehet hogy azok között találom meg a tuttit :)
A páromról annyit, hogy legyen rálátásotok kinek vásárolnék:
26 éves, jelenleg 56 kg ( ezért is dühös magára, mert szeretne 50 körüli lenni )
Nem gondolkodom futópadban, szobabicikliben, edzőgépekben.
valami hasznos kis kütyüt szeretnék, amit élvezettel használ, mert látja az eredményét :) Legyen az ionizáló, hőterápiás, rádiofrekvenciás, stb elven működő gépecske :)
Várom segítő válaszotokat, ill. kérdezzetek nyugodtan ha valamit még szükséges tudnotok a tanácsokhoz, ami publikus arra, válaszolok :)
Szép napot ! :)
Alx65
További ajánlott fórumok:
- Hajápolás, szépségápolás a természet erejével (fogjunk össze, gyűjtsünk receptet egymásnak, de semmi bolti termék!)
- Sminkelők klubja és minden ami szépségápolás
- Csajok ti mennyit költötök egy hónapban szépségápolásra, ruhákra és miket hol vesztek?
- Bizarr szépségápolás!
- Menyire érdekel a szépségápolás? Szoktál beauty blogokat olvasni?
- MAC szépségápolási termékek