Szépnek tartod magadat? (beszélgetés)
Egyáltalán nem tartom magam szépnek.
Főleg most, hogy elhagyott a párom.
Igaz nem egy másik nő miatt....de akkor is úgy érzem valami nem stimmel velem ha nem vagyok elég jó neki :(
Ajajj,de még hogy:)
Nagyon.
Amúgy:nem
Hozott anyagból dolgozom.
A férjem naponta többször elmondja, hogy milyen szép vagyok. Ez persze nem igaz, vagyis relatív.
Van rajtam súlyfelesleg, az arcom elfogadható, sminkkel akár szépnek is mondható. A bőröm nem szép, vagyis lehetne sokkal szebb. Ettől függetlenül, amikor viszonylag normális súlyt el tudok érni, kiöltözöm és kisminkelek, akkor határozottan szépnek érzem magam-persze mindig saját magam a mérce, mert az alakom még legjobb esetben sem szép...szóval sorolhatnám.
Összességében változó. Én ez vagyok, örülök, hogy ilyen vagyok, sokkal rosszabb is lehetnék, hisz egyesekkel jól kibabrált a természet.
Van egy sztorim is, most jutott eszembe: megyünk a húgommal bringával, kint az utcán pletyóznak az öregasszonyok. Beszélik jó hangosan, hogy a húgom mennyivel szebb, mint én:)Fel se vettem. De volt olyan is, hogy a cégben, ahol dolgoztunk a pasimmal kommentelték a hátunk mögött, hogy egy ilyen szép pasi, mint a paim, hogy járhat egy ilyen csúnya nővel, mint én. :) Míg mások határozottan szépnek tartanak, s mindig is volt pasim, akit kiszemeltem, mind bejött, belémzúgtak szinte egytől egyig. Akkor csak tudok valamit :P
Szóval a szépség relatív, arra akartam kilyukadni. Én örülök, hogy így nézek ki, lehetnék sokkal szebb is, de én úgy vagyok vele, hogy örülök, annak, amim van.