Szép a széppel, csúnya a csúnyával kezdjen? (beszélgetés)
Tegnap vagy mikor írtam ide és eltűnt!?!?:O
Ez meg,hogy lehet? Semmi olyat nem írtam amit nem lehetett volna:OOOO
Egy általánosítós,derogálós fórum. Semmi életszaga. Grat.az indítónak!
Csak így tovább,szájkarate a nagy semmiről.
Igen azt mondom, hogy egy szép nő többet vár el egy pasitól. TÖk jogosan, előszőr sopánkodtam, mikor elutasított az két jó csaj engem, de rá kellett jönnöm, hogy én kevés vagyok hozzájuk. Igazuk volt, amikor lekoptattak.
Miért akarsz meggyőzni arról, hogy egy vonzó nő nem akar többet, mint az átlag?
Én akarnám a helyükben.
Nekem azzal nincs bajom, hogy csinos külsejű nő, jó külsejű pasit akar.
Azzal van bajom , hogy ők is jönnek a "külső nem számít" baromsággal!!!!
Mindig minden a "kisugárzás" címszó alatt történik. Ez baromság!
Korábban is mondtam, hogy egy jó nő, akarhat jó pasit, ugye szép a széppel, és igen a legtöbb jó nő, beleveszi a státuszt, és anyagiakat is.
Legfőképpen azt nem értettem sosem, hogy MIRE ALAPOZVA gondoljátok, hogy általában véve nem úgy van, ahogy leírom.
Egyébként Sári nem tűnik olyannak, és igen akkor is ez lenne a véleményem ha nem szónokolna mellettem.
Nézd meg a képeit, akkor látni fogod, hogy igaz, amit írtam. :)
Egy szép nő hajthat nyugodtan jóképű pasira. Hajrá Sárikám! ;)
Akkor helyesbítek. Vannak olyan férfiak is, akik pénzre hajtanak. Kár szépíteni a dolgokat. Manapság kevés a becsületes, szerény, komoly, hűséges lényecske. És ez tény.
Akinek nem inge..
Sári nem átlagos.
Ő tényleg csinos, szép leányzó.
Honnét tudod ?
:) 20,30, 40 , 50 éve 100 éve meg 150 éve és stb.. is számoltad ?
:)
Szerintem nem minden nő ilyen! És amikor a nőnek van pénze és kitart egy fiatalabb férfit? Az is általános jelenség?
Vannak érdek emberek mindenhol. Vannak a fiatal lányok, akiknek az a menő,ha pénzes a pasi. De ők még nem kiforrott személyiségek. Később rajöhetnek,h a pénz önmagában nem elég.
És vannak a családra vágyó nők,akiknek fontos,h a férfinak legyenek ambíciói, egzisztenciája. Hiszen a családalapításhoz kell az,h haladjanak vmerre. Sokan ezt összekeverik azzal,h ezeknek a nőknek caak a pénz kell. Pedig nem!
Ne általánosíts és ne húzd le a nőket,mikor te is a nők soraiba tartozol.
Talán..de nem biztos.. :)
Erről "beszélek"! ..Azért nem kell haragudni rá, mert más az ízlése. :)
További ajánlott fórumok:
- Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá?
- Hogyan kezdjen egy fiatal pár önálló életet úgy, hogy mindketten minimálbéresek?
- Mihez kezdjen mostanság az ember, ami tényleg jövedelmező lehet?
- Akik nem tudják mit kezdjenek a párkapcsolatukkal, avagy menjek vagy maradjak és jórafordul minden?!
- Unokám akváriumot szeretne készíteni, tudnátok segíteni, hogy kezdjen neki lépésről-lépésre?
- Mihez kezdjen a barátnőm?