Szemüveg számítógépezéshez (beszélgetés)
:):):):)
Hát ezért!! :):):)
Mostmár ok?? érzel változást??
Nekem amugy teljesen rendben van a szemem, csak az erös fény zavar, ezért nekem ez nagyon bevállt!!
ja, a görbén?? Az csak mutatja hogy a nap folyamán hogyan állitja a fényeröt!! :):)
azt nem is tudod huzni, ha rá kattnintasz elindul!! :):)
:):):):)
bocs ezt eddig nem írtam!! :):):)
na igy már sikerült...
köszönöm :$
akkor nem tudom!!
de probáld meg állítsd be magadnak a fényeröt!!
A tárcán kattints rá az ikonjára, amikor felugrik az ablak, pedig arra h, "change settings" a két kis bogyót ha mozgatod a be tudod állitani azt hogy milyen legyen a fényerö nappal és éjjel!! Nekem egész sötét, így jó!!
De ha így sem lesz jobb akkor sajnálom h nem tudtam segíteni!! :(:(:(:(
tényleg ennyire megbízhatóak az ilyen szemüvegek is...de az nem a te szemeid szélessége szerint van becsiszolva,meg ilyesmi....az nem gáz????
Ágica én még nem tapasztalok változást....
Az én olvasó szemüvegem 2.5 dioptriás. Számítógépezéshez 2-es olvasó szemüveget használok mintegy 5 éve. Akkor ez kb 250 ft volt, mostanság kb 350-400 ft lehet, természetesen "nem hivatalos" helyen. Gyönyörűen látom vele a moncsit, évek óta napi min. 12 órát netezem. Soha semmi problémám a szememmel nincs. Ennyit a 20-30 e ft-os okkulárélól. (igen tudom, most jön a: nagy hiba, szem vizsgálat nélküli szemüveg....) Oppsz! Amikor egyszer évekkel ezelőtt bevizsgáltattam és általuk kaptam egy randa keretű szemüveget az 5000 ft volt és ugyanazt láttam vele mint amit a Metróban vásároltam.
????????????
szívesen!!
Milyen?? Nektek is jó??
Igazán nincs mit!! :)
Szívesen!
Remélem nektek is használ majd!! :):):)
kiírom ide!! szerintem lehet végülis ingyen letölthetö!! f.lux a neve:
innen letölthetö :):):)
azta....azt hiszem akkor le is mondok róla....max 15ig gondolkodtam ilyenben....én naív.... :( :)
Két éve nekem a sima dioptriás szemüvegem volt 17ezer,gondoltam ha ebbe mégse kérek dioptriát meg uv meg mindenfélét csak a monitorszűrőt akkor olcsóbban megúszom ....
Az eg párért 20ezer viszonylag reális, főleg ha belegondolunk, hogy maga a brvonatok nélküli lencse is 4ezer körül van. Függ sokmindentől: üveg vagy műanyag, + milyen bevonatok vannak rajta.
Az enyém most 2éves, +4es mindkettő. Kerettel együtt 28ezer volt, úgy hogy üveg a lencse, van rajta monitorszűrő, UVszűrő, tükröződésmentes és karcolásmentes bevonat.
Igen nekem nagyon bevált.
Nincs olyan érzésem,hogy "kiesik a szemem" ha sokáig nézem a monitort.
Anyukámék nagy ötlete volt:-)
Én Miskolcon vettem de szerintem bárhol lehet.
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- Digitális játékok
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- Munkám során egész nap a számítógépnél kell ülnöm és már nagyon ég, fáj a szemem. Van olyan szemüveg, ami kifejezetten erre való?
- Szemüvegeseket kérdezem, kb. mennyibe kerülhet egy bifokális szemüveg, ami kíméli is a számítógépezők szemét?