Szemüveg gondok (beszélgetés)
Én is keresgéltem.....hát elég húzós....bár számítottam rá,hogy 40-50 körül lesz a csere.
De azért majd leugrok ide-oda ,egy rakás optika van ,és körbe kérdezgetek ,mennyi az annyi:))
Sziasztok!
Nekem fényre sötétedős szemüvegem van, ha jól emlékszem 2 éve 40-45 ezer volt a két lencse!
Talán valaki elárulja nekünk itt...?
:))))
Én azt hiszem,ha most cserélek olyant fogok csináltatni,persze,ha nem csillagászati összegbe kerül:)))
Te tudod kb mennyi lehet?:)
Én képtelen vagyok elviselni azt a fajtát,mert pont az az oka ,hogy izzad tőle az orrom.Égetett,kipirosodott alatta, állandóan le kellett vennem megdörgölni a helyét ahol kicsit nyomta.
Úgyhogy a második szemüvegem már olyan volt ,amin nincs ilyen "kütyü"....de épp most kellene ezt is lecserélnem,mert már asszem 12 éves.:))
Szeretnék fényre sötétedőt, ne legyek bajban nyáron,hogy napszemüveg,vagy szemüveg?:))
Voltam is már nézelődni,de annyira tartja a "divatját" ez a mostani,hogy lehet ,hogy csak lencse csere lesz.:))
Sajnos igen:((( az egyik -6 és -5.5
Ezért van lencséje.De nagyon szereti,7 éve használja.
szia, nem plusszos, hanem mínuszos
de nincs veszítenivalód, mert adnak egy hónapos próbalencsét is.
szia
ez jól hangzik:)
Neked is plusszos?
szia
szerencsére az egy másik szemüveg volt amiről letörtem.
Szombaton utánanézek a szilikon dolognak:)
:)
a lényeg hogy jól áll :)
én elég érdekesen néznék ki ilyen nagyobb keretben:) hozzám nem illik..
eszembe jutott már sokszor de félek tőle igazság szerint.
A szemem +5 a másik +5.5ös és a saját arcomat alig látom.Félek hogy nem tudnám betenni vagy kivenni mert nem látnám.de gondolom meg lehet ezt is tanulni:S
a lányodnak is ilyen rossz a szeme?
Köszi :))
Régen kisebb volt, fém keretes, de mindig idegesített, hogy kilátok mellette. De meg nem mondom, hogy annak milyen az orr része...