Szemétség amit csinálok? Segitsetek! (beszélgetés)
Nem minősítek, nincs jogom bárkit is.
Viszont nem igaz, hogy kell egy másik, hogy az előzőből ki merj lépni.
Ha a mostani nem jó neked, s nem szeretnéd életed végéig, a legjobb megoldás, ha kilépsz, s nem azért, mert már egy másik karjaiban vagy.
Úhh!Sztem szakíts a pároddal,és akkor folytasd amit elkezdtél a másikkal!Így egyiket sem nézed hülyének!o)))
De tényleg,nem akarok belemerűlni,de valakivel azért lenni,hogy vésztartalék legyen..áhhh..ez magas!o))És nem sértésnek szánom,de azt kérdezted szemétség-e!Az!Lépj ki a szerelmi 3szögből és mindenki jobban jár!Cuuuppppyyyy o))))
Akkor jól sejtettem: itt a bibi. Lógsz a nagy semmiben.
Az egyetlen biztos pont az életedben a párod, akihez csak a kényelem, a megszokás köt.
Miért félsz kilépni? Vagy te olyan csinos, hogy minden ujjadra több pasi akadna. De ne a nősek közül válogass! :)
Bocsi, nem olvastam végig a fórumot, de ezt írtad:
"Szóval az van, hogy 2 és fél éve együtt élek a párommal, de már nem vagyok boldog vele. Nem foglalkozik velem, nem csinálunk közös programokat, alig beszélgetünk, nem is szexelünk már olyan sűrűn. Elmegy reggel és este jön haza. Azt mondja, hogy szeret. Én meg össze vagyok zavarodva, legszivesebben elhagynám de nem tudom megtenni, azt hiszem szeretem még, de már csak szenvedek"
Erre a válaszom: 18 évnyi ilyen házasság után váltam most el. Szó szerint felszabadultam.
Ahogy nézlek, olvaslak, az ugrott be: jó dolgodban azt sem tudod, mit csinálj.
Ez nem bántás! Csak egy vélemény.
Mit tanulsz? Mit dolgozol?
Szerintem ha igazán szeretnéd akkor időt kérnél és várnál egy bizonyos ideig,hátha akkor komolyabban veszi és megváltozik, ha ennek ellenére sem változik, hogy látja: elveszíthet, de mégsem tesz semmit, akkor tovább lehet lépni.
Szerintem hazudni semmiképpen sincsen értelme egy olyan embernek akit szeretsz, mégha most úgyis gondolod, hogy pasiznod kell. Ha elválsz tőle válj el őszintén és szeretettel!!
NNa nekem meg erről megint csak ez jut az eszembe:
"A szép nem mindgig jó,de a jó mindig gyönyörű"!!
Ez alatt azt érted, hogy jut ideje és pénze fodrászra, pedikűrösre, műkörmösre, kozmetikusra, masszőrre, személyi edzőre, dietetikusra, és ráadásnak rendszeres shoppingolásra egy soha le nem merülő hitelkártyával?
Végül is igazad van, bár nagyon fárasztó élet lehet ez, mert szerintem én még egy csomó mindent kihagytam a lehetőségek közül:D
Na akkor még egyszer válaszolok a feltett fórum kérdésre:
Szerintem szemétség amit csinál mind a két emberrel szemben, de önmagával szemben is!
A többi véleményemet pedig már kifejtettem.
de hogy jön ide a szépség?
én má semmitse értek
További ajánlott fórumok:
- Süteménykrízis...valamit rosszul csinálok
- Zepter-t használók, segítsetek, ég, amit belerakok, mit csinálok rosszul?
- Imádom ezt az "azt csinálok, amit akarok" kötetlen életet.☺️
- Mit tehetnék, hogy fogyjak? Jó-e ez amit csinálok?
- Ha grillcsirkét csinálok, mivel kell fűszerezni, hogy ugyanolyan finom legyen, mint amit a grillcsirkéseknél lehet kapni?
- 1 óra futás után a pulzusmérő órám szerint 3, 2g zsírt égettem. Ez reális? Én egy kicsit keveslem, lehet valamit rosszul csinálok?