Szemeskukorica etel recept


600 g szemeskukorica/konzerv/
4 hagyma
2 kanal mustar
100 ml olaj
1 kkanal paprikapaszta
1 kkanal liszt
1 kotes zold kapor
so,orolt bors
A Szemeskukorica etel elkészítési módja:
Az aprora vagot hagymat/reszelt/dinszteni tenni de ne sarguljon meg a hagyma ,sozni,utana hozza adni a mustart,paprikapasztat es a konzerv kukoricaszemeket annyi vizet onteni ra hogy ellepje lassu tuzon fozni kozbe a habarast megcsinalni es ra onteni meg 15 percet fozni kavargatni kell hogy ne csomosodjon meg a habaras,izesiteni soval es orolt borsal,talalaskor az aprora vagott zold kaporal megszorni.4 adag
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: margareta51, 2007. dec. 1. 07:33
A szemeskukorica etel elkészítési módja és hozzávalói.