Székesfehérváron család- és nővédelmi központ! Tapasztalatok? (tudásbázis)
Köszönöm neked is. Jó, hogy ennyi orvos közül lehet válogatni :)
Remélem majd hamar el tudom érni őket, mert szeretnék minél hamarabb egy kivizsgálást.
Szia, kb. 2 honapja lattam kiirva ott a telszamot, amin elvileg be lehet jelentkezni: 22-316-154. Mult heten majdnem minden nap hivogattam delelottonkent, soha nem vette fel senki.
Egyebkent en Vas Aleftyinahoz jarok es teljesen meg vagyok elegedve, velem mindig nagyon rendes volt es alapos, raadasul kedves is. Regen nagyon feltem a vizsgalattol, eredmenytol stb. es mindig nyugtatott. Szoke Katalinnal egyszer voltam, velem nagyon bunko volt, tobbet nem mennek hozza, de azt mondjak, a maganrendelesen nagyon kedves.
Ez tök jó, mert én viszont olyanokat ismerek, akik Fehérvárról mennek hozzátok szülész-nőgyógyászhoz. A Vas Aleftyina egyébként nagyon jó, alapos, még ha nem is valami kedves. Az ifj. Nagy kicsit link, de ultrahandban nagyon jó. Schwartzinger kilőve. ha nem akarsz ráfizetni. Szőke Kati is jó.
Persze nem szabad azt gondolni, hogy ez valami magánrendelés színvonal, megcsinálják a dolgukat a lehető legkevesebb idő alatt.
Rendben, az albamed-es oldalra ne adj, azt 6 éve nem frissítették.
Az antsz oldalán már jobb az infó!
Remélem jó dokit tudsz választani!
Fú, én utoljára januárban voltam ott, akkor még be kellett jelentkezni, azóta a házimmal íratom a fogamzásgátlót és nem voltam arra felé.
Úgy hallottam, hogy megszünt a bejelentkezéses módszer és érkezési sorrend szerint van a fogadás, de szerintem érdeklődd meg telefonon, biztos, ami biztos, ne kelljen kétszer jönni Újvárosból.
Telszámot tudod?
És tényleg nem kerül semmibe? vagy azért fel kell készülni némi zsetonnal?
Egyébként nagyon szépen köszönöm a tanácsokat.
Tapasztalat:
A két Nagy dokihoz ne menj...
Dr Auth András jó fej, de ő lehet csak tinikkel foglalkozik, nem biztos, egy telefont megér.
Én Dr Szőkéhez járok, normális, semmi bajom vele, de nem valami beszédes, ha kérdezel persze válaszol.
Vas Aleftyinától az isten óvjon, támadó menyét!
Van még egy pasi, valami Zsolt, őt nem ismerem, de nem is hallottam jót róla.
Amúgy tiszta és nyugodt hely.
További ajánlott fórumok:
- Írjátok meg negatív tapasztalataitokat a székesfehérvári szülészetről!
- Székesfehérvári és Székesfehérvár környéki anyukák beszégessünk!
- Ismeri valaki Dr Szakács Szilvia nőgyógyászt Székesfehérváron?
- Melyik szülésznőt ajánljátok Székesfehérváron?
- Jó nőgyógyászt keresek Székesfehérváron
- Család és Nővédelmi Központ Székesfehérvár