Szegediek, itt vagytok? (beszélgetés)
33 éves tősgyökeres szegedi nő vagyok, én is barátokat keresek. Itt helyben volt egy nagyobb társaság, akikkel rengeteget jártunk szórakozni, egymáshoz, kirándultunk, azonban a 1-2 kivétellel már mindenki Pesten él. Maradt egy nagyon jó barátnőm, de nagyon hiányzik még egy olyan barátnő, akivel tudnánk jókat beszélgetni, programokat kitalálni - ebben fontos, hogy neked is legyenek ötleteid, mert az ötleteléshez néha lusta vagyok :))) Nem napi kapcsolatra gondoltam, hanem ahogyan jólesik, mikor van szabadidőnk egymásra. Bulizni már nagyon ritkán járunk, évente max 2-3 alkalommal, inkább ebdélős, vacsizós, beülős, filmezős, sportos programok jöhetnek szóba nálam. Ha egyedülálló vagy, ha párkapcsolatban, ha férjnél, nekem nem számít :)
Férjnél vagyok, még nincs babánk, 2 munkahelyem is van, egy recepciós és egy kereskedelmi. Alsóvároson élünk.
A segítségetek kérném, szegedre költözöm nagy valószínüséggel ősszel. - Ha nem az Upkip alakít UK-ben kormányt.
Egy szoba összkomfortos lakást keresek, hol vannak jó híredési felületek erre? Laktam már ott, ismerem a várost és szeretem.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Gyermekemmel szeretnék eljutni a Boldogasszony sugárútra a szegdi pályaudvarról a legegyszerűbben!
Köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok! Nem akarok senkit megbántani, de én kiléptem a klubból, nekem nem jött be.
A munkalehetőséget rossznak mondanám...
Sziasztok!
Társaságot, barátságot keresek. Jó lenne valaki, akivel közös programokat lehetne szervezni.
Szia! Jelentkezz be a szegedi kismamák klubba, ott megy a fórum.
Amugy szeritnem üdülésivel csak szálláson, vagy étteremben tudsz fizetni..
Szegediek segítséget szeretnék kérni!!Kérdésem az lenne hogy üdülésicsekkel hol lehet vásárólni?Kisbabát várok esetleg valamelyik bababolt?!
Előre is köszi
Sziasztok!
Költözködésre vettük magunkat... és Szeged is a kiszemelt városok között van. Érdeklődni szeretnék, hogy milyen Szegeden a munkalehetőség? Én szociális végzettséggel rendelkezem, van még egy informatikai végzettségű ember + egy ügyviteles (mellette tanító diplomával). A választ előre is köszi :)
És Boldog Újévet :))
Bocsi, hogy ilyen megkésve írok, de költözködtünk, aztán a napokban értünk a végére. :)
Persze elmerem engedni, forgalmas út mellett nem, de kisebb úttestek, mellékútcák közelében bárhol-bármikor, egy jó nagy játék után még a járdán is hagyom hogy póráz nélkül ballagjon. :) Kiskora óta arra neveltük, hogy el legyen engedve, persze néha megmakacsolja magát, és akkor ordíthatok utána mire visszafordul (Kicsit se nézhetnek hülyének. :D), de visszafordul. Hiába azért csak beagle... :) Lizzi nagyon ügyes, mondjuk Ő Páromra hallgat inkább, de első szóra szótfogad. Bella inkább "anyás", Lizzi meg "apás". :)
Hol vannak ezek a zárt futtatók?
És mennyire zsúfoltak?
Sajnos zárt futtatóról kettőről tudok, de mindkettő nagyon nagyon kicsi. Az egyik kutyusom a nagy rohanásban neki ment a jerítésnek, ennyire pindurka.
A közelünkben van egy nagy zöld placc, nem forgalmas helyen, "Futtatónak" hívja mindenki, de sajnos nem zárt. Mi oda hordjuk őket. :) Bár a részleges ínszalag szakadásom is ott szereztem, egy nyamvadt gördörbe léptem... :)
sajna nem tudom, hogy van-e valahol zárt futtató.
Elengedni pórázról nem szoktam, de szoktunk csavarogni a városban, meg ha nincs túl meleg, velemjön a ligetbe kocogni.
Lemegy, majd meglátod... ;)
Nálunk is mindkettő kislány. Annyira imádjuk őket, egyértelműen családtagok. :)))
Szoktatok járni vele valamerre? Futtatók, töltés...?
További ajánlott fórumok:
- Helyszínelők-et kedvelők! Merre vagytok?
- Mi az, amit képtelenek vagytok megérteni egy férfiban? (csak csajoknak)
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- Magányos szegediek
- Szívesen ismerkednék szegediekkel/vásárhelyiekkel...
- Fogyni vágyó szegediek! Ki tart velem edzőterembe? :)