Szédülésre Betahistin-ratiopharm. Tapasztalatok? (beszélgetés)
7. Binike7 (válaszként erre: 6. - Holdfény23)
okt. 13. 18:36
Szia
Elmúlt neked ? Mi segített?
6. Holdfény23
2020. aug. 13. 10:51
voltam háziorvosnal majd ful orr gegeszet, szemtorna is elő van írva ami sokat használt és a gyógyszer is, csak ezek az enyhe tünetek maradtak. Arra lennék kíváncsi hogy valakinek volt e már ilyen?
5. Holdfény23
2020. aug. 13. 10:46
Orvos írta fel,
4. Lávli*
2020. aug. 13. 08:07
Nem szedtem.
Neked ki ajánlotta?
Orvos? Vagy gugliztál és kitaláltad, hogy az majd nagyon jó lesz?
Veszélyes dolog az öngyógyítás.
Fordulj orvoshoz a panaszoddal.
3. cc7a88f96d
2020. aug. 13. 07:56
Dokit nem tudsz megkèrdezni?
Szèdülès vashiànytòl is lehet,vagy mert jelen esetben nem jut elèg tàplàlèkhoz a szervezeted ès le vagy gyengülve.Szerintem pròbàlj meg nagyobb adagokat enni ès tàplàlòakat...hősèg+nem evès is okozza.
2. Holdfény23
2020. aug. 12. 23:30
3hete strandon voltam, előtte gyrost és rántott sajtot ettem, aznap este erős fejfájás ami szombatra elmúlt rá vasárnap este enyhe szedulessel kezdődött hanyingerrel elmúlt és újra visszajott hétfő reggelre hányás erős szedules, 3napig felkelni nem tudtam a szedules miatt utánna jobb lett, de napokig forgó szedules megmaradt szemtekerezessel, ma eltellt 3het a fejem kitisztult látok rendesen szedules nagyrészt elmúlt. csak minimális enyhe van egyesulyzavarral, ha kimegy a gyógyszer,gyógyszerrel semmi. Baj. mikor várható kb hogy teljesen megszunik?
1. Holdfény23
2020. aug. 12. 23:23
Szedett már valaki hosszútávon bezahisztint?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- Segített valakinek a Betaserc gyógyszer szédülésre?
- Daedalont mire szedtétek? Középfül miatti szédülésre próbáltátok?
- Nem forgó jellegű szédülésre Arlevert szedett valaki?