Szedres krémtúró recept
A Szedres krémtúró hozzávalói:1 teáskanál sótlan pisztácia
1 rózsaszín húsú grépfrút
1 citrom
12, 5 dkg túró
4 evőkanál sáványvíz
1 dl joghurt
1 csipet őrölt vanília
15 dkg szeder
A Szedres krémtúró elkészítési módja:
Egy serpenyőben zsiradék hozzáadása nélkül pirítsuk meg a durvára vagdalt pisztáciát. Hámozzuk meg a grépfrútot, és éles késsel távolítsuk el a hártyáját. A kicsöpögő levet egy tálkába fogjuk fel. Keverjük el a túrót az ásványvízzel, joghurttal, vaníliával, valamint a grépfrút és citrom levével. A megmosott és alaposan lecsepegtetett szedret óvatosan keverjük bele a túróba, végül pisztáciával szórjuk meg.
Kategória: Reform ételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. márc. 20. 15:28
A szedres krémtúró elkészítési módja és hozzávalói.