Száraz, gyulladt szemre, ki, mit használ? (tudásbázis)
Nekem rohadt erzekeny a szemem.ha csak elmegyek a hagyma szeleteles mellett,konnyezek es folyik az is orrom tole.
Eddig meg nem rinyaltam,ha harom zsak megpucolasat, frlapritasat biztak ram.nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Ocutears
Drágább, de nagyon jó
Gondoltál már erre?
Az orvosok valahogy nem szokták "észrevenni". Nekem is egy magánrendelésen mondták nemrégen. Ettől száradhat extrém módon, mert eldugulnak a mirigyek a szemhéjban.
De vicces vagy...
Csak ezen nem mindenki tud rohogni.
Szia! Én most pár hónapja a Starazolin nevű műkönnyet használom, remélem marad egy ideig. 25 év alatt rengeteget kipróbáltam már, de úgy tűnik ez bejön. Még egy valami jó nekem, a Forever Activator nevű aloe vera tiszta kivonata. Ez becsöppentve pár másodpercig csíp, viszont napi egy vagy két alkalom hosszú ideig jó. Mindkettő jó kontaktlencsét használóknak is, lányom így használja.
De hosszú út, sok drága műkönny vezetett idáig!
Gyulladásra használhatsz, gézlapba csomagolt nyers reszelt krumplit. Ez nem mese, gyakorlatból tudom, hogy hatásos.
Műkönnyet meg tud ajánlani a gyógyszerész. Eleinte vehetsz olyat, ami a lehetséges szaruhártya hegesedést, egyenletlenséget "olajozza". Majd később bármelyiket, csak ne hanyagold el, amikor azt hiszed rendben van.
További ajánlott fórumok:
- Mi használ száraz hajra?
- Érdemes olyan hajvasalót vásárolni, ami nedves és száraz hajra egyaránt használható?
- Jó alapozót keresek világos, sápadt száraz bőrömre.Sok folyékonyt használtam már de egyik sem jó:-( Mind foltos.Tudtok 1 jót ajánlani?
- Miért száraz a szemem és miért nem javul? Nem hordom már a kontaktlencsét sem, mégsem javul. A műkönny sem használ, csak pár percig.
- Kötőhártygyulladása van a 4 éves kisfiamnak, szerintetek a Bioptron lámpát lehet-e használni, a gyulladt szemre?
- Száraz fejbőr, gyulladt hajtövek,