Száraz duzzadt az arcbőröm! (beszélgetős fórum)
Szia Beziske!
Szerintem ha a bőrödet száraznak érzed,az lehet az időjárás miatt is!Heti 2-3 alkalommal peelingezni kellene,naponta kellene tonicot használnod,mert vissza állitja bőröd ph-értékét,majd hidratálni a megfelelő krémmel!Az hogy duzzadtnak látod,lehet ödémás is,nem tudom,h melyik részén találod annak!Mert ha az arc csonton(járom csont),akkor az nyirok ödéma és a nyirok rendszert kellene tisztitani,salaktalanitó teát kellene innod!
Remélem én is tudtam neked segiteni!:)
Köszönöm a jelet! Jobb már az arcbőröd?
Remélem, Neked is nagyon jó "Mikulás napod" volt!
Igyál sokat, de tiszta vizet, ha lehet. Az ásványvizekkel csak óvatosan..
Igyál gyógynövény teákat, pl. a zsurló most Neked nagyon jó lenne, de a csalán is, a kettőt keverheted is, csak forrázni kell, 3-5 percig áll, majd leszűröd.
Ne használj káros kozmetikumot, inkább pihentesd a bőröd, ha nagyon muszáj, keverj össze shea vajat szűz kókuszolajjal, és azt használd hidratálóként.
Még jobb, ha esténként Himalája sószappannal méregteleníted az arcbőröd, és reggel használod a fent említett krémet.
Kerüld az SLS és egyéb méreganyagokat tartalmazó tisztálkodó- és kozmetikai szereket.
A héten kedden reggel azt vettem észre,hogy feszít és száraz az arcbőröm.Próbáltam kenni de semmi.Most babakrémmel kenem de csak nem akar alakúlni.A szárazság a bőrömön valamit enyhűlt de,duzzadt és feszűl.
Volt e már valakinek hasonló problémája?
További ajánlott fórumok:
- Túlérzékeny bőr...nincs olyan kozmetikai szer, amit elvisel az arcbőröm. Tapasztalatokat szeretnék, mi segíthet?
- Zsíros az arcbőröm
- Száraz az arcbőröm
- Fogyás után arcbőröm fáradt, beesett milyen pakolàssal krémmel nyerhetném vissza arcbőröm rugalmasságát, frissességét?
- Mivel hidratáljam az arcbőrömet?
- Nagyon zsíros az arcbőröm, pláne a homlokom! Segítség!