Számítógépes játékoknál hol tudom levenni a hangot? (tudásbázis)
Valóban le lehet venni a hangerőt a játékokban a beállításoknál (options - audio), de sok játék ilyenkor csak leveszi a hangerőt, nem tiltja le a hangot. Emiatt nem biztos, hogy fogsz tudni zenét hallgatni közben, mivel két program is (játék + zenelejátszó) ugyanazt az eszközt (hangkártya) használja/használná. Ez könnyen okozhat program-összeakadást, szerencsésebb esetben csak egyáltalán nem lesz hang, rosszabb esetben kiakadnak, "lefagynak" a programok.
Természetesen van olyan játék, ami teljesen letiltja a saját hangját, tudsz alatta zenét hallgatni, de ez a kevesebb.
Szia 81Krisztina!
A játékoknál van Opció rész, ahol az Audiót lehet be állítani. Sok játék tipusnál lehetséges.
Sziasztok!
A számítógépen hallgatok zenét, és játszom is közben, de szeretném lenémítani a játékot, mert így nem annyira kellemes a zene:) Lehet egyszerű a kérdés, de nem találtam a megoldást..:( Tudna valaki segíteni?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell átállni ügyfélkapu pluszra számítógépen, ha nem szeretnék mobilapplikációt használni hozzá?
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- Milyen programmal tudom egy videorol levenni a hangot és zenét "rakni" alá?
- Hogyan kell az írásvédelmet levenni a képekről, amik a számítógépen vannak?