Számítógép telepítése - letöltések (beszélgetés)
Letöltöttem amit írtál és sikerűlt a tűzfalat bekapcsolni:-)
Nem volt vírus szerencsére.
Most még azt kellene megtalálnom,melyik programot telepíti ami miatt nem lehet mást telepíteni,
azt sehol nem találom....
A telefon programját nem engedi letörőlni amíg be nem fejeződik a telepítés.
Tuti vírus, vagy valami más kártékony progi. Töltsd le a MalwareBytes Antimalware programot. Indítsd el csökkentett módban a Windows-t, majd telepítsd fel az Antimalware-t, és futtasd (Gyors vizsgálat, vagy Teljes vizsgálat).
Talán segít. Ha nem, akkor két lehetőséged van:
1. A Windows telepítőlemezéről bootolsz (kérj segítséget ismerőstől), és javítod a feltelepített Windows-t.
2. Újratelepíted az egészet.
Lehet, persze. Igazából, szinte minden lehet vírusos.
A telefon telepítője CD-s, vagy netről szedtétek le?
Arról meg már nem is beszélve, hogy - bár nem szeretnék senkit sem bántani - egyes szerviz megteszi azt, hogy "ajándékot" tesz a gépre, hogy ne lehessen rendesen használni, és vissza kelljen vinni...
A C mappa gyökérkönyvtárában, azon belül a Program Files mappában van nyoma a telepítésnek?
Szerdán hoztuk haza a szervízből,teljesen új Wincsesztert tettek bele ,és a laptopnak a lamezét telepítették rá.Programot nem raktak rá semmit.
Akkor még volt tűzfal ,ma kapcsolt ki,de a gépen még semmi nincs telepítve,csak a telefon programjával kezdtük és többet nem is enged.
Ez is lehet vírusos?
Értem.
Vistat nem ismerem, XP, meg Win7 volt, amit használtam, de próbálj meg esetleg egy rendszer visszaállítást, az előtti időre, hogy a telepítést elkezdted.
XP-n Kellékek--->Rendszereszközökben van, valahol Vistán is ott kell...
Szia!
Nem enged semmit telepíteni,próbáltam a skypet és nem engedi addíg még az előzőt be nem fejezem(de nem fejezi be)
Igen ez egy telefon N...a X6 ezt szerettük volna a gépre tenni ,de itt megállt minden.
Azt nem tudom ,hogy az op. rendszerrel komp.-e
De az biztos,hogy minden eredeti nem kalóz.
Mást enged telepíteni?
Ha jól gondolom, ez valami telefonos segédprogram. Biztos, hogy kompatibilis az op.rendszerrel?
Sikerűlt kiírnom:
Interaktív szolgáltatások(az asztalon villog)
Ha megnyitom a következőket írja:
Párbeszédpaneljének észlelése
Nokia_Multimédia_Comman_Comonens_2_5-Installsnield Wizard
Program elérésí útja:C/Windows/system32/MsiExec.exe.
Ez a hiba a Windows Vista rendszerrel való részleges kompatibilitási programjából ered.
Ezt írja és nem lehet vele semmit kezdeni
Szia!
Így csináltam mindent ahogy leírtad (már egy párszor)és nem csinál semmit:-(((
Nem engedi bemásolni,mindjárt kimásolom és leírom .
1. Indítsd újra a gépet, és próbáld meg újból telepíteni amit akarsz.
2. Programot "törölni" csak a "Programok hozzáadása / törlése" funkcióval szabad. Ezt a Start menü -> Vezérlőpult -nál találod. Vistát nem használtam, lehet hogy máshol van elrejtve...
3. Ha így eltávolítva sem tudsz telepíteni, akkor másold be ide a pontos hibaüzenetet.
Segítséget szeretnék kérni attól aki ért a számítógépekhez.
A gondom a következő.A régi Wincs...behalt,új kerűlt a gépbe.Telepítettük a WindoWs vista-t.
Utána szerettük volna a többi programot telepíteni és valamiért nem fejezett be egy telepítést ,így több programot nem tudok tenni a gépre ,mert azt írja ,hogy fejezzem be az előző telepítést ,de azt nem engedi a gép (nem kompatibilis).
Hol tudom megnézni,hogy mit telepít a gép?
És van egy program amit törőlni szeretnék de azt meg nem engedi törőlni.
Hát remélem értetően leírtam:-)
Köszi a segítséfet.
Szia.
Segítek bármiben, amiben tudok, csak írj valamit...
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- Digitális játékok
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- Hang telepítése számítógépre S.O.S
- Nem tudom újrarakni a számítógépet, mert nem telepít fel néhány fájlt, amik nélkül nem indul a telepítés. Ha valakinek van ötlete, segítene?