Hang telepítése számítógépre S.O.S (tudásbázis)
Köszi:)Jön ma a haverom,és megpróbáljuk.
Informatikus ismerősöm is van.Itt lakik a közelben.Ha nem sikerül,megkérem,nézze meg.
Próbáld meg betenni a hangkártya lemezét, vagy internetről lefrissíteni így:
Sajátgépre klikk a jobb egérgombbal - Tulajdonságok - Hardver - Eszközkezelő!
Ha itt látsz sárga felkiáltójelet a Hangnál, akkor klikkelj a jobb egérgombbal rá, utána pedig az "illesztőprogram frissítésére".
Itt kiválaszthatod, hogy vagy az internetről frissíted le az illesztőprogramot, vagy beteszed a hangkártya lemezét, és úgy! Szerintem próbáld meg mindkettőt, valamelyik csak megoldja a problémát! :)
Ha nem, akkor egy informatikus kell! :S
Hát lehet, hogy neked nem jelentene gondot, mert már csináltad párszor ahogy én is, de mi sem a kisujjunkból ráztuk ki!
Ha Ő életében nem csinált még ilyet, inkább kérjen segítséget egy szakembertől, minthogy valamit elrontson a gépén!
Nem mindenkinek olyan egyértelműek ezek a dolgok, mint neked!
Nekem is volt ilyen gondom a laptopommal. Néhányszor azon is elcsúsztam, hogy központilag ki volt kapcsolva a hang :)
Ezt is ellenőrizd. Ha be van kapcsolva és mégsem szól, akkor hangkártya probléma. Talán telepíteni kéne egyet. Én kaptam a géphez egy cd-t, azon volt rajta a megfelelő driver.
De pl wifihez nem volt driver a cd-n, azt le kellett szednem a netről. Azóta működik.
Nézd meg milyen fajtájú a hangkártyád, és ahhoz keresd meg a megfelelő drivert a neten. Ezt kell majd feltelepítened a gépre és várhatóan akkor működni fog.
Igen,én is erre gondoltam mentő megoldásnak.
Szólok egy ismerősömnek,aki ért a gépekhez,hátha sikerül alkotnia valamit.
Ó,hát az nincsen sajnos.
Anélkül nem megy sehogy sem?
Utánanézek ennek a lemeznek.
Újra lett telepítve a laptopom /Lenovo/.
Azóta süket,hasztalan próbálkozunk már jó ideje.
Hangkártya van a gépemen.
Ha valaki tudna segíteni,megköszönném.:))
További ajánlott fórumok:
- Miért van nagy hangja a számítógépemnek?Annyira zúg.De mi lehet a baja?
- Tudja valaki, hogy újratelepítés után vajon miért nincs hang a laptopon?
- Hogyan lehet visszaállítani a számítógép hangját, mert le vannak tiltva a hangeszközök?
- Rendszerhang van a számitógépemen, de zenét nem tudok lejátszani, tud valaki segiteni, hogy mi baj lehet?
- Torz hang a számítógépen. Mitől lehet?
- Nem tudom újrarakni a számítógépet, mert nem telepít fel néhány fájlt, amik nélkül nem indul a telepítés. Ha valakinek van ötlete, segítene?