Torz hang a számítógépen. Mitől lehet? (tudásbázis)
Megint eltorzult ,de nagyon:(Sajnos most nem sikerül beállítani:((
HELP!!!!
Megoldódott a probléma.
Hangszóró-Javítás-Hangszínmódosítás.
Ezt állítottam át,és visszajött a "normál"hang.
Mindenkinek köszönöm a segítséget:))
Nekem is asus a laptop és win7 van rajta.
Először is kezdődött ott, hogy a kamera fejjel, lefele volt. Utána jöttek a hangszórók (bár ehhez nem töltöttem le drivert), aztán skypozásnál a mikrofont mindig át kell állítani (olyan mintha kettő lenne benne, és mindig váltogatni kell).
Utánanéztem, és fórumon mondták, hogy az asus mindre ugyanazt a driver "csomagot" rakja, de sok mindennek nem megfelelő.
ÉN legtöbbször vista drivereket találok, ami jó a win 7re is.
Jó kérdés:)
Fogalmam sincs.Megnézem a délelőtt folyamán.
Pár hónapos a laptop.ASUS.
Eddig minden rendben volt vele.Egyik nap ,mikor bekapcsoltam,már torz volt a hang.
Jó lenne, ha leírnád, milyen hangkártya van a gépben, mert lehet, hogy rossz driver van fent, a Windows 7-hez csomószor rémálom drivert találni bizonyos eszközök esetén.
Vagy ez egy laptop? Akkor a pontos típusa kéne (nem csak annyi, hogy "ACER", hanem a teljes típus).
akkor a vezérlőpultból keresd elő hangerőszabályzót, azt, ahol nem csak egy tologatós van, hanem több.
és újraindítottad már a gépet? vagy még sose ment normálisan a hang?
El kell kérem távolítani a málnafagyit a hangszóróból.
:p
Viccen kívül. Ha megnyitod a sima Windows Media Playert, és lejátszod a Zenék albumban levő a Mintazenék könyvtárból a Beethoven IX. szimfóniát - ez minden XP-ben ott van -, akkor az is torz?
Ha igen, a jobb alsó sarokban keresd meg a hangszóróikont és duplán kattints rá. Várd meg, amíg kinyílik a keverőpultszerű hangerőszabályzó. Melyik érték min van?
Egyébként milyen hangszóró van a gépen, USB-s vagy hagyományos jack-csatlakozó?
Oké,köszi-megpróbálkozom vele.:)
Remélem,nem egy vírus:D
Laptopom két napja,egyik pillanatról a másikra -torz hangot adott,és visszhangzik.Mitől lehet ez.
Segítségét kérem,hozzáértőknek:))
További ajánlott fórumok:
- Miért van nagy hangja a számítógépemnek?Annyira zúg.De mi lehet a baja?
- Hogyan lehet visszaállítani a számítógép hangját, mert le vannak tiltva a hangeszközök?
- Rendszerhang van a számitógépemen, de zenét nem tudok lejátszani, tud valaki segiteni, hogy mi baj lehet?
- Egyik pillanatról a másikra elment a hang a számítógépemről. A tálcán a hangerőszabályzó teljes hangerőn van. Mi lehet a baj?
- Nincs hang a számítógépemen. Mitől lehet?
- A számítógépemen elnémult a monitorba beépített hangszóró, mi lehet a baj?