Szakítottam a párommal! (beszélgetés)
Kedves Pimkie!
Én tudom mit érezhetsz hidd el,nekem kb egy hónapja tért véget egy 6 éves kapcsolatom,és pont úgy éreztem mint te,hogy elment az életemből 6 év és mit kaptam cserébe?....én úgy éreztem,hogy csak én adok és adok,de nem kaptam sok minden törődést cserébe.És itt vagyok 30 évesen egyedül...Eleinte nehéz,és furcsa volt újra egyedül,de hidd el napról napra jobb lesz,és lassan eljön az idő,hogy élvezni fogod,hogy egyedül vagy.Hidd el jobb egyedül,mint egy rossz kapcsolatban.Úgyhogy fel a fejjel!
Örülj neki, hogy ilyen vagy!:)
Sajnos sok ember nem ilyen erős, és valóban átbillen a másik oldalra. Valaki annyira, ahonnan már tényleg nincsen visszaút.
A szenvedés valamilyen szinten megedzi az emberek lelkét. Én is szedtem gyógyszert, és már-már majdnem elkapott a gépszíj. Szerencsémre ott termettek a barátaim, és felkaroltak. A gyógyszerezés csak elnyomja a normális gondolatokat. Valóban pozitívum, hogy segítenek aludni, de ennek is ára van, ha az ember nem figyel oda magára. Persze ez nem törvényszerű, de én nem javasolnék senkinek se kedélyjavító tablettákat. Talán gyógyteát igen, de tablettát semmiképp.
Jézusom, ugyanilyen volt az én exem is. Nyolc évig voltunk együtt. Csak én nem voltam hozzá hűséges... ;)
Úgy kezelt, mint egy kutyát: mutogatott másoknak, otthon meg jó voltam mindenesnek.
Ne sajnáld ezt, várnak rád a jó dolgok a jövőben! Mondjuk egy jó ideig a te helyedben nem kezdenék másik párkapcsolatot (bár tényleg szép nő vagy).
Minden jóra fordul majd, de innen már csak ismétlem önmagam.
Fel a fejjel! ♥
Azzal már csak nyertél, hogy kiléptél ebből a kapcsolatból.
Én addiktív dolgokat senkinek sem javasolnék. Bizonyára azért, mert "fogékony" vafgyok rájuk.
:PPPPP nem szabad. Rossz passzban borul meg az ember legkönnyebben.
Elolvastam..csak próbálom egy kicsit feldobni! Az előző hozzászólásomat úgy értettem,h szinte minden filmben ezt mondják...
Az első hozzászólásomban leírtam a véleményem!
Megváltoztunk, nincs vissza út, csak álom volt
Felébredtem, mostmár tudom, nem rólunk szólt
Nem látom a tüzet a szádon, és a füstöt sem úgy fújod most rám mint rég
Vedd könnyen, ha lenne könnyem, én biztos hogy miattunk soha nem sírnék
Nem véletlen tévedtem egyszerű az egész
Mostmár tudom mi a szerepem és hogy ez a mese nem rólunk szól és kész
Nem rólunk szól...
Megváltoztunk nincs vissza út, hát ennyi volt
Felébredtél, te is tudod, nem rólunk szólt
És vége, vagy inkább végre kimondom én, ha te nem tudod:
Viszlát!
Ez egy road dalszöveg..a zene elég metál, de most a szövegre koncentrálj:)
Ami nem öl meg,az megerősít!
Hidd el,hogy csak jobb jöhet ezután.:)
Pihenj,aludj, én mikor ilyen passzban voltam, akkor a leggyengébb xanaxal nagyon jót tudtam aludni.Ez nem állandó volt, de az első időkben jó volt és nem lettem függő meg semmi:)Mielőtt még megköveznek:)
Időbe fog telni, de ha akarod és majd összeszeded magad, akkor néhány hét és már a fényt fogod látni:)
Élvezd a szabadságot! Nem csupán ez az egy tarka kutya van a világon! Jöhetnek a délutáni napozások, hosszú esti séták, kocogás; sok helyen van ingyenes esti koncert. Akkor rúgod magadra az ajtót, amikor akarod. Amit csak lehet összeszedni és elrakni, hogy ne legyen szem előtt, ne emlékeztessen rá. Ha nagyon fáj, írd le, de aztán tépd össze és dobd ki! Nem arra menni, amerre jártatok.
Elmúlt. Vége. Új nap, új lehetőség. Semmit sem visszasírni! Elővenni a régi kedvenc könyvet, zenét, stb. És ahogy múlnak a hetek, enyhülni fog a hiánya!
Köszönöm nektek!
Eddig erősnek hittem magam, de most úgy érzem minden erőm elhagyott. A családban mindig én voltam aki erőt adott másoknak és most lemerültem, mint az elem. Nem is azért, mert elment, hanem, mert olyan fáradtnak érzem magam. :(
Szia!
Először is kezdj el magaddal foglalkozni a testednek és a lelkednek is szüksége van a törődésre és a legtöbbet Te tehet magadért!
Higgy és lépéseként haladj előre, mindig az épp előtted álló akadályokat nézd és old meg.
Nagyon drukkolok Neked, ha erős vagy és tudsz is lenni, akkor ezután sokkal teljesebb életet fogsz tudni élni.
Ha szeretnél írj priviben, meghallgatlak és válaszolok, biztosan tudok gondolati síkon segíteni és ott kezdődik minden.
Sajnálom ez velem is megtörténhet bármikor!
Légy erős és bízz a jóban!
Mást úgysem tudsz tenni!
Fel a fejjel Drága!Holnap egy új nap kezdődik!
Szerintem a nehezén már túlvagy!
További ajánlott fórumok:
- Hogy szakítasz vagy szakítottak veled!?
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva
- 8 év után szakított
- Tegnap este szakítottunk a párommal, hogyan lehet ezt jól elviselni, feldolgozni?
- Szemét vagyok, mert távkapcsolatban telefonon szakítottam a párommal?