Szakítás után 'Legyünk csak barátok' (beszélgetés)
Az egyik legkegyetlenebb dolog, amit mondhat.Egy szakítás, (legalább) az egyik félnek fáj, ezt tiszteletben kellene tartania a másiknak, és nem hitegetni.
Van az a helyzet, amikor mindkét fél megunja a kapcsolatot, akkor elképzelhető egy "baráti" viszony, ami a kölcsönös szereteten és tiszteleten alapszik.
Szerintem ezt a szófordulatot nem szó szerint kell érteni. Nem azt jelenti feltétlenül, hogy összejárunk, keressük egymást.
Valami olyat akarnak vele kimondani, hogy ne haragoskodjunk, legyünk jóban stb.
Ehhez mindket fel kell. Nekem egy baratsagbol alakult szerelem, ami par honap utan vegetert. Akkor kiakadtam, nem is voltam hajlando egy kocsmaban megmaradni az exszel. Aztan egy ejszaka nagyon sok sor mellet atbeszeltuk, mi romlott el, miert nem megy tovabb, de szeretjuk egymast, csak nem ugy, ahogy ez egy parkapcsolatban elvarhato volna. Azota is nagyon joban vagyunk, az eskuvomon o lett volna a tanum, ha a sogorom nem vallalja. En hiszek a szakitas utani baratsagban (ha addig jo volt, amig egyutt voltam vele, azutan miert egy szar alak?), mondjuk nekem majdnem minden kapcsolatom kozos megegyezessel bomlott fel, soha semmi atveres, megcsalas nem volt (egynel volt egy sokkal durvabb, termeszetesen az o szinet azota sem lattam).
Szoval ezt neked kell tudni, mennyire lehet ra szamitani, bar, ha meg vissza sem ir, akkor az o reszerol nekem is ugy tunik, hogy nem volt kedve magyarazkodni, miert nem akar a budos eletben se latni (vagy mas all a hatterben, de errol csak o vagy te, vagy ti tudtok)
...mi a ..csának?
Persze ha nincs jobb dolgod....
Csak nekem tűnt fel, hogy azt írtad, hogy "nem voltunk egymásba szerelmesek"???
Akkor meg mit akarsz tőle azután, hogy dobott?
És miért hívod "Kedvesnek" - ha jól emlékszem???
Nem vallanád be legalább magadnak az igazat...?
Soha nem mondanam (nem is mondtam) egy ferfinak, hogy meginnek egy sort vele.
Inkabb a lo rugja meg.
Akkor ez a baj!
Fél,hogy megiszod a sörét:))
Ez annyit jelent,hogy:
Elegem volt belőled csak nincs kedvem megmagyarázni.
És remélem soha nem látlak.
Általában nők mondják.
de szereti a sort, nagyon is, az az elso :)
es nem voltunk egymasba szerelmesek, szoval ezert gondoltam, h egyszet esetleg osszefuthatnank. ennyi.
Nem,mindennapi telefonbeszélgetéseket és nem rendszeres hétvégi programokat.
Igazából,ez csak akkor kivitelezhető,ha már egyik sem szerelmes a másikba.
Már ne is haragudj, de miért akarsz egy olyan pasassal találkozni, aki dobott?
Csak jobban fájna, még nem is lehet olyan könnyen kiheverni.
Elmúlt, kész, vége.
Barátkozás, pertye.
Ez kb olyan:
-Kislányom,megdöglött az imádott kiskutyád,de megtarthatod....
További ajánlott fórumok:
- Szakítás után...
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Szakítás után újra együtt!
- Szakítás 17 év után. Te milyen levelet küldenél?