Szadán szafaripark nyílik. Mi a véleményed? (beszélgetés)
Cirkusz, állatkert, nekem mind természetellenes és állatkínzás. Az OK, hogy megsérül egy állat és nem lehet visszaszoktatni, gondoskodni kell róla. De bunkó emberek szórakoztatására kiszakítani őket a természetes élőhelyükről, plusz ezért szaporítani is őket, szerintem bűn, gonosz tett. Az állatos cirkusz meg a legalja...
Ezt a szenvedést semmilyen formában nem lenne kedvem nézni, bár tehetnék ellene, hogy megszűnjön.
Ez a véleményem, nem kell vitázni velem miatta. A fórumindító véleményt kért, leírtam.
Másrészt ezeket az állatokat verêssel tanítják be.
Már gyerekként sem voltam hajlandó elmenni az osztállyal emiatt.
Ne legyünk már ennyire álszentek! Akárhogy is egy állatkerti cirkuszi állat jól van tartva. Nem eszi meg a ragadozó,nem kell élelemért küzdenie, nem pusztul el szárazság avagy áradás miatt sem.
Szóval nem kell őket ennyire sajnálni. Sztem igenis jó kezdeményezés ez a mostani, mert egy fél napos program, szülő,gyerek fel tud töltődni picit az otthonülésből.
Jó ég nem ad enni ezeknek az állatoknak, és a visszaszokatàs rengeteg pénz és kis százalékban sikeres.
Jó döntés.
"Az 5 hektáros területen a nézők saját autójukkal a cirkusz állatai, többek között zsiráfok, elefántok és zebrák között haladhatnak."
Érdekelne, hogy hány kocsit engednek be az állatok közé? Vajon mit jelent ez pszichésen az állatoknak?
Gondolom, gondoskodnak olyan dolgokról, mint az illemhely.
És végül: miért nem gondoskodik az állam a Magyar Nemzeti Cirkusz állatainak tartásáról?
Hétvégén autós szafariparkot nyitnak a cirkuszosok.
Mi a véleményed erről?