Sült padlizsán ahogy én szeretem! recept





1-2 db padlizsán(attól függ mekkora és hány személynek készül)
pici só
ízlés szerint bors(én nem teszek rá!)
A Sült padlizsán ahogy én szeretem! elkészítési módja:
Pucolás után karikára vágom a padlizsánt,lesózom és állni hagyom......majd leöntöm a levét és egy teflon serpenyőben,fedő alatt elkezdem párolni a padlizsánkarikákat. 10 perc múlva megfordítom,majd a másik felét is aranybarnára sütöm.
Nagyon finom,laktató húsok mellé kiváló köretnek!
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: 2a8d549dd2, 2009. szept. 16. 13:44
A sült padlizsán ahogy én szeretem! elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.