Strandszezon előtti bekeményités! Csatlakozzatok! (beszélgetés)
Már voltam egyszer és fantasztikusan tetszett. A naplómban is írtam róla.
Érdemes kipróbálni, mert nagyon jó. Elfáradtam az igaz, de hazafelé is ugrálni volt kedvem.
Egy kicsit lassabb voltam, mint a többiek, de nem baj, majd lesz ez jobb is.
Szia!
Nekem nagyon jól meg a fogyi. Szerencsére nem kell bekeményíteni, mert élvezem, amit, és ahogy csinálom a fogyit. Mondjuk most kicsit (igazából nagyon) beteg vagyok, tehát a mozgás az kimarad, de a kaják azok jók.
Úgy tervezem, hogy holnap már jobban leszek, mert már szeretnék elmenni edzeni, hogy spinning vagy kangoo lesz azt nem tudom, de nagyon szeretnék menni.
Lefutottam a vasárnapi női futógála 7,5 km távját a Margitszigeten. Minden porcikám sajog, de megérte. Rengetegen voltak, igazán inspiráló volt együtt futni ennyi nővel. és a férfiak javára legyen mondva, hogy rengetegen kijöttek szurkolni :)
veletek? kinek hogy megy a "bekeményítés"?
Kiírtam egy új fórumot is a témában itt is is felvetem az ötletet:
K&H Olimpiai Maraton váltó futás Budapest Futóverseny
A maratoni távot hatfős, a félmaratoni távot pedig háromfős csapatokban kell teljesíteni.
Nem lenne kedvetek hozzá?
Szia!
Nekem mennek a dolgok: a héten 1,1 kg-ot sikerült leadnom úgy, hogy volt egy kis bűnözés is :)
Jó "reggelt"! Mindenkinek szép hetet kívánok!
Ki hogy áll diétával/mozgással?
Én mérsékelten "éhezem", be-be csúsznak - főleg hétvégén, hiába itt van a kerti sütögetős szezon - bűnözések, de mozgással mindent kompenzálok. Vasárnap voltam Vérteskozmán futóversenyen. 5 km 28 és fél perc alatt. Nem egy világcsúcs, de én boldog vagyok ezzel az eredménnyel.
aha, értelek!!!!
Spinningelni még nem voltam, de triatlonoztam....
Az egyik a "klipszes", a másik a "stoplis".
Mindkettővel kicsit másképp kell/lehet tekerni. A stoplissal sokkal jobban körbe lehet tekerni, a holtpontokon is jobban át lehet tekerni, és több izmot megdolgoztat, a klipszesnél hajlamos az ember inkább csak nyomni, esetleg valamennyit húzni, de a holtpontoknál nem dolgozik.
Ha fém klipszes pedál van, és puhább a cipő, akkor valóban nyomhatja a talpad :-(
nem tudom, hogy egy spinninghez ez kemény vagy puha, én azt mondanám ennek a cipőnek inkább puhább a talpa, mint az átlag ilyen edzőcipőknek.
Gondolkodtam ezen a dolgon, és lehet, hogy csal a talpamban az izomnak is meg kell erősödnie még egy kicsit. A többiek cipőjét is elnéztem, és vannak, akiknek még vékonyabb talpú a cipőjük, és vannak, akiknek nagyon vastag, pl mint egy túracipőnek, csak van a talpukon valami fém izé, ami beleakad a pedál kiképzésébe, a pánt helyett van az, és az edzőnek is is ilyen cipője van.
Nem tudom, még így tekerek egy pár alkalommal, aztán ha nem javul a talpam fájása, akkor lehet beruházok egy olyan biciklis cipőbe, vagy csak egy másik, vastagabb talpú cipőbe.
A wink-ednek nem túl kemény a talpa?
Van aki pl nem tud "nehezen hajlítható talpú" cipőben edzeni...nálam is pl csak a könnyen hajlítható jön be...a többiben fáj a térdem.
Nem tudom.
Egy futócipőm van (bár futásra sosem használtam, mert futni utálok, és nem a súlyom miatt), Wink márkájú.
Másokat láttam az edzésen még vékonyabb talpú cipőben, nem lehet, hogy a palpizmom is fejlődésre szorul? Én igazából ennek tudtam be.
Nekem is nehét még, tegnap volt a 3. órám, és még küzdök a talpfájással, meg még mindig nem tudom végigtekerni az egész órát.
De szerintem ez normális, ha az ember már régóta nem sportolt, majd belejövök.
Sziasztok!
Újra csatlakoznék, ha lehet :P
Én most a 8. kiló mínusszal közdök, bár nem mondanám különösképpen küzdelemnek, mert jól érzem magam, élvezem, és nem úgy kelek fel minden nap, hogy már megint azokat a hülye diétás kajákat kell ennem. Megtalálom az örömömet a diétás kajákban is.
És ezek mellet az ad nekem erőt, hogy látom anyukámat, mikor rizsköret helyett én csak salátát (friss zöldsalátát, vagy ecetes uborkasalátát, hagymasalátát, káposztasalátát kérek a vasárnapi rántott, vagy sülthúshoz) kérek és nem kérek tésztát a levesbe(régen nagyon sokat ettem belőle)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?