Stílust szeretnék váltani, de nem tudom merre induljak (beszélgetés)
Végül is mi lett a stílussal???
Kialakult, vagy követős lett???
a gunyolodas az nagyon tokeletesen megy mindekinek,meg minden apro szoba belekotni,
" tisztelet a kiveteleknek "
Téééééééényleg .......hogy ez nekem miért nem jutott az eszembe .
Köszönööm köszönöm köszönöm :-)))))))))))))
nem is hiszed mennyit segítettél
A stílus váltás akkor sikeres, ha arra indíttatásod van. Ilyen esetben pedig nem kérdés, hogy milyen legyen az új dizájn, pontosan tudni fogod, hogy mire vágysz.
Általánosságban pedig yilvánvaló, hogy könnyebb és egyszerűbb hosszúból rövidet, világosból sötétet, simából göndört.
Ez már eleve halavaszületett kérdés volt jellemzi a kérdezőt is .
Én is indítok egy fórumot : Két hete vettem egy felsőt de nem tom melyik gatyómhoz vagy szoknyámhoz vegyem fel ???
Segítsetekkkk!!!!sürgőőőőőőőőőss.
Csak komoly válaszokat várok!!!!!!
Új frizura, új ruhák, új cipők, új smink... indulásnak.
De maradj önmagad, ne akarj kibújni a bőrödből, az úgyse lenne hiteles.
És ne törődj a Hoxás kötekedőkkel.
Sok szerencsét!
Vegyél egy gitárt, növeszd meg a hajad és irány a színpad.
Ha eddig DJ voltál persze:)
Hmmm!
Igazándiból mindenki a "saját stílusától" egyedi, ebben nem lehet tanácsot adni, mert akkor formáználak az én képemre, vagy egy általam elképzelt képre.
És az nem Te lennél, meglehet hogy csuda vacakul éreznéd magad a bőrödben.
Mert Te tudod, miben érzed jól magad, mitől szabadulsz fel, vagy éppen "mitől mennek el otthonról" verzió.
Add önmagad!
Ennyi.
Az lesz a Te stílusod. :)
Meg persze mesélhetnél magadról,mik a hobbijaid?Mit csinálsz szívesen szabadidődben?Ha a neten nézegetsz ruhákat,akkor milyenek tetszenek?milyen színeket szeretsz?sminkelni szeretsz?
még lehetne feltenni pár kérdést:)
Milyen kérdééééééééééééééssss ez ?????????????
úúúúúúúúúúrrrrrrrr isten
Nekem is az jutott eszembe, előre:D
Komolyabbra véve, igazán mit vársz? Hiszen nem ismerünk nem tudjuk most milyen vagy. Az ember stilusa a lelkéből, izléséből,habitusából is fakad. Talán kérdezd meg az ismerőseidat, ők mit tanácsolnának.
Így ismeretlenül, vágasd le a hajad, változtasd meg a színét, ha adrágot hordtál válts ruhára, szoknyára.Nem tudom ismeretlen embernek nem is lehet szerintem tanácsot adni.
További ajánlott fórumok:
- Benzin - pénz gond - induljak ennyiből?
- Válalkozás, hogy induljak neki?
- Mostanában reggelente hártyaszerű dolog van a számban, nem tudom mitől, próbáltam fogkrémet is váltani, de nincs hatása. Mi lehet ez?
- Idősek otthonát keresek. Valakinek valami tapasztalat? Hogyan induljak neki a keresésnek?
- Autóvezető oktatót keresek gyakorlóként(már van jogosítványom, de nem vezettem eddig). Hogy induljak el?
- Hogyan tudom a böngészőmet kapcsolat nélküli módba váltani?