Autóvezető oktatót keresek gyakorlóként(már van jogosítványom, de nem vezettem eddig). Hogy induljak el? (tudásbázis)
Szisztok!
Az én férjem autóvezető-oktató, de most épp nem dolgozik a szakmájában, viszont a kocsiban bent vannak még a pedálok.
Írjatok privit...
Jogsi megszerzése után 10 évig nem vezettem..2008-nyarán kezdtem gyakorolni egy nagyon szuper oktatónál,itt a neten találtam-csak jogsisokkal foglalkozott.
Sajnos már nem vállal,az RTL-en láttam jósolni:oo
Szerintem ismerősöknél érdemes érdeklődni.
Vagy valaki mellett gyakorolni.
Azt mondta a haverom,minek dobtam ki egy csomó pénzt,ő megtanított volna-kérdeztem:mi van,ha be kell fékezni?-azt mondta,berántja a kéziféket.
Nem akartam gajra vágni az új autóját,hiába van rajta Casco:DD
Hat-nyolc óra vezetés ,és egyre jobban megy-20 óra után már simán ki lehet menni egyedül a forgalomba.
Ma már a férjem kér meg,hogy álljak ki fenékkel
a garázsból:d
Nem ugyanannyi, mindenhol más a tarifa.
A férjemmel vezettem többször, de mindig vita a vége.Szeretném egy tanulóautóval begyakorolni:-)
Sára mindegyik autósiskolánál ugyanannyi a tarifa???Én is gondolkodtam már ezen, mert régóta megvan a jogsim, de én is rég nem vezettem már.
Kedves pista és andi,ők hogyan tudnak segíteni ha baj van???? Azért jobb az oktató mert ő be tud avatkozni ha gond adódik. Én is már több mint hat éve nem vezettem, előtte is keveset próbáltam úgy hogy a párom mellettem ült....
További ajánlott fórumok:
- Magassarkú és az autóvezetés
- Néhány autóvezető miért szereti teljes hangerőn hallgatni a zenét?
- Hogyan kell a jogosítvány meghosszabítását intézni? És kb. mennyibe kerül?
- Mennyibe kerül ma egy jogosítvány megszerzése?Mindennel együtt orvosi és stb.?
- Aki mostanában vizsgázott B-kategóriás autóvezetésből, mennyi idő múlva jutott a jogosítványához?
- Hol tudok pótórákat venni autóvezetéből, ha már van jogosítványom?