Magassarkú és az autóvezetés (beszélgetős fórum)
Kit érdekel ez? :D
Aki akar vezessen, csak ne okozzon balesetet, aki meg nem hát nem...
Hát tényleg érdekes fórum .
Nekem írt a Zsolt privátba és mondta hogy kézi sebességváltós autókról van szó . A feleségének vannak hasonló magassarkúi ( magassarkú papucsai ) különböző sarokmagasság , kialakítás stb . Azokban nem tud vezetni a felesége , és teljesen mindegy hogy 7 centis vagy 12 centis a sarokmagassága .
Ezzel nem a magasság a gond, hanem, hogy papucs.
Én simán vezetek 15-18cmes platformokban.
Automatát nem vészes magassarkúban vezetni. Van, aki a váltóssal is vitruóz módon bánik, legyen szó mezítláb vagy xx cm sarkú cipellövel vezetésröl; más meg akkor sem tud, ha jogsija van.
(Az említett fórumot láttam, és egyedi stílusa miatt felejthetetlen.) :)
Sziasztok !
Az egyik fórumozó férfiú kiírt egy kicsit furcsa témát a feleségével kapcsolatban . A lényeg hogy a felesége tud is meg nem is magassarkúban vezetni .Belinkelt egy videót egy olyanról amiben a hölgy nem tud . Hát nem is csodálom !
Nézzétek meg , ti mit mondotok rá .
Tudnál , nem tudnál , megpróbálnád , talán ,..........
Aki már látta a videót a másik fórumtémánál attól bocsi .
Íme a videó :
[link] =210
Ha a vezetés is olyan jól megy, mint a helyesírás akkor inkább ne ülj a volánhoz.
:(
Szerintem miért ne próbálja ki, akkor majd kiderül hogy sikerül-e vagy sem. Igaz nem élesbe rögtön forgalomba, hanem egy kietlen helyen ahol senkit nem zavar. Lehet hogy ráérez és menni fog neki ,de az lehet hogy nem ,és akkor jön a cserecipős vagy a mezitlábas vezetés.
Én csak a magassarkú papucsban nem tudok ,mert-hát mit ne modjak,nincs a lábamon ugymond fixen rajta csak elől,hátul semmi nem tartja a lábon-könnyen elcsúszik. Olyankor én is mezitláb szoktam vezetni. De egyszer vezettem egy porschét ,hát abba annyira alacsonyan ültem hogy szinte nyujtott lábbal nyomtam a pedálokat . Azt nem igazán tudtam vezetni magassarkú cipőbe ,mert a pedálok olyan furán voltak benne ,levettem a cipőmet és mezitláb vezettem ,sokkal könnyeb volt.
Még nem próbáltam semmilyen magassarkúban vezetni, nincs sok gyakorlatom ,szerintem nem menne.
Adhatnátok ötletet hogy mire kell majd figyelni ha esetleg megpróbálom valamikor, vagy inkább meg se próbáljam? Privátba is üzenhetsz köszi.
Nekem egy balettcipő van bent mindig,pl tegnap esti buli,magassarkú levet,balettcipő fel..megérkezünk,fiúk kiszállnak,mondom várjatok cipőcsere,erre aki mellettem ül..nem is vettem észre h másba vezetsz,hát mondom magassarkúba nem tudok.
Nem is akarok megtanulni,veszélyesnek tartom.A sarkam beleakad a szőnyegbe.Nekem jó így,nyáron mezítláb,télen balettcipőben,azért jobb a sportcipőnél,mert nem kell kötögetni,pikk pakk ki és beleugrik az ember,és minimális helyen elfér,sőt gyűrődik össze vissza,akkor se lesz baja,mivel puha az egész,nem kemény talpú.
További ajánlott fórumok:
- Szexi járás magassarkúban
- Néhány autóvezető miért szereti teljes hangerőn hallgatni a zenét?
- Szeretni akarom a magassarkút, de széttöri a lábam. :(
- Ha magassarkúban magasabbak vagytok a férfinál, akkor felejtős?
- Van ilyen magassarkú cipő, ami...?
- Felvennétek hétköznapokra hosszú farmerhoz olyan fekete magassarkút aminek az orránál egy kis arany dísz van?