Idősek otthonát keresek. Valakinek valami tapasztalat? Hogyan induljak neki a keresésnek? (tudásbázis)
Ballószögön van a mi dédink, isteni hely tüneményes nővérkékkel, csak ajánlani tudom.
Neten megtalálod, a képek magáért beszélnek.
Mi nagyon elégedettek vagyunk, gyönyörű hely kedves személyzettel, az árat nem tudom pontosan, nagynéni fizeti, plusz a dédi nyugdíja.
Asszem akkor kell letenni fix. összeget (talán 1 millió körül) ha ragaszkodsz az 1 ágyashoz, ha jól tudom (de inkább telefonon érdeklődj náluk) 120 körül fizet nagynéni havonta, de csodálatos tele 3-4 méteres virágokkal, nagy szökőkúttal az aula, ott harapod az oxigént, a hatalmas udvaron (park) nagy tó tele halakkal, vadkacsákkal, az "udvarszomszéd" a termálfürdő, ahová átviszik őket asszem heti 2*, és szeretik az időseket, dédi csak jót mond a személyzetről.
Ha nagyon muszáj valahová "betenni" az idős rokont, hát itt jószívvel hagyjuk szegényt.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan érdemes nekiállni albérlet keresésnek, költözésnek 23 évesen?
- Fejér vagy Pest megyében tud valaki ajánlani olyan idősek otthonát, ami tényleg kulturált, akár apartman jellegűt is?
- Valaki tud Bács-Kiskun megyében vagy közvetlen környezetében idősek otthonát, ahol nem kell milliókat fizetni?
- Tud valaki Somogy megyében Balatonföldvárhoz közeli idősek otthonát elfogadható áron, mondjuk 100-120 ezres nyugdíjjal?
- Ismeri valaki a zsanai Idősek Szociális Otthonát?
- Tud valaki ajánlani idősek otthonát Somogyban?