Stahl konyhája (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap a Tv2-n készített Stahl Judit egy lisztmentes mogyorós csokitortát.ha valaki látta és megosztaná a videós linket, vagy ismeri a receptet és elküldené nagyon megköszönném.
Van egy-két jó kajája.
Ami igazán tetszik benne,a gyors-könnyen elkészíthető,és ugyanakkor fimnom ételek.
Nekem az egyik kedvencem,a tengeri halfilék-fehérboros,citromos,korianderes pácban-vajban sütve.Nyami:))
Egyébként a sütik is jók,és mivel cukrásznak készült-sok édesség receptje van.Jobbnál jobbak.
Igazad van, csak én meg akartam védeni a Stahlt, mert rögtön le is szólták.
Szerintem jók a kajái, könnyen főzhetők és finomak, egyszerűek. Persze teljesen más mint a magyar konyha. De ez talán nem is baj.
Amúgy én vendéglátós vagyok és sokat dolgoztam szakácsként. Én is kb. úgy főzök mint ő. Csak semmi fakszni, de a végeredmény legyen szuper.
szerintem is! Igen bele olvastam! Meg én nem is erre voltam kíváncsi!
Én Stahl kajákról kérdeztem!
Amúgy szerintem tök hülyeség hasonlítgatni, meg azt lesni, hogy ki kitől lop ötletet. A főzés pont erről szól.
A Nők Lapjában éppen van egy cikk Nigelláról. Érdemes elolvasni.
Teljesen más Nigella külföldi ő ott "arat" sikert, Stahl meg itthon!
Nekem annyira nem tetszenek Nigella kajái. Ja meg a magyar változatból nagyon sok kaja ki van hagyva!
Szerintem nem, csak van aki ilyen lazán főz, ennyire élvezi és imád enni. Meg szerintem Stahl régebben van mint Nigella. Amúgy meg nagyon profin és nagyon jól csinálja.
Én csináltm már sült eperlekvárt és testápolós csirkét. Az isteni!!
jok a receptjei,de sok olyan is van, amikhez a hozzavalok nem egyszeru dolgok..
es pl nem tartunk otthon furj tojast, meg fenyomagot, meg kuszkuszt sem.
vannak jo receptjei,en nem mondom hogy nincsenek,de nekem nem epp a kedvencem a kajai amiket foz.
sziasztok
en a tagnap csinaltam szuzpecsenyet fetas sultpaprikas martassal
nagyon finom lett, parolt rizset csialtam hozza.
Én nagyon szeretem a Stahl recepteket, minden könyve megvan, nálunk csak Stahl kaják vannak.
Ki milyen kaját csináltál már? Mi a kedvenc?
További ajánlott fórumok:
- Ritamama diétás konyhája!
- Szociális otthon konyháján ki végezhet munkát az intézet dolgozói közül?
- Valaki szokta nézni a 'Laci bácsi konyhája' műsort a tv-ben? Mi volt a neve a savanyú káposztás, palacsintás ételnek?
- Angyalok konyhája
- Látta valaki a ma délelőtti Sthal konyháját?
- A családi házam konyhájában van a fatüzelésű kályhám. Ehhez tartozó falból koromszag árad, akkor is ha nincs tüzelés. Megszüntethető?