Spontán, beavatkozás nélküli vetélés után mikor várható a menstruáció? (tudásbázis)
Műszeres beavatkozás nélküli spontán vetélés csak kis terhességben fordul elő.
Nekem az 5. héten volt spontán vetélésem.Ahogy megtudtam,utána 3 nap múlva kezdődött is a vetélésem.Azért irom igy,mert menstruációs görcsökkel,majd vérzéssel jelentkezett.Éreztem,amint az embrió távozik,mert utána szinte azonnal megszűntek a görcsök.
Szerencsémre még akkor meg tudtak vizsgálni,az ultrahangon látszott,hogy tiszta a méhem.
És utána rendes időben jött a következő vérzésem.
:( Sajnálom
Már mindenhol keresgélek és kutatok, hogy mikor kéne megjönnie de csak azt találom, hogy 4-6hét, amin már túl vagyok (ok, csak 1héttel).
Ahogy kimba1 írta, engem is nagyon zavar ez a bizonytalanság, hogy mikor jön már végre meg, vagy lehet hogy terhes vagyok?
De az meg túl szép lenne, hogy igaz legyen...
Szóval egyenlőre megvárom, hogy leteljen ez a hét is aztán úgy gondoltam megint felkeresem a dokit.
Szia!
Nekem sajnos volt ilyen és olyan is. :( 4-6 hét volt mindkettőnél (azonnal vissza állt a normál ciklusom).
Katus
Szia Kimba1!
Olyan mintha saját történetemet olvastam volna. Nekem 6 hetesen, március 12.-én volt spontán vetélésem, 5 nap alatt simán kiürültem. De azóta sem menstruálok (7hét telt már el...). A teszt nekem is negatív.
Érdeklődnék, hogy hogy vagy kisbaba:) vagy megjött a menzeszed? Mi volt a dokinál?
Hát bízom benne,hogy összejött,de hiszem ha látom:)
Ha a vetélésem=menstruáció,akkor szinte 2 hete késik,amit már a teszt ki kellene mutasson.
Olvastam valahol,hogy a test megjegyzi a ciklusokat,ha ez..és erre kicsit rászámoltam,akkor talán most hétvégén kellene mutatnia a tesztnek a pozitívat.De sajnos ezek csak feltételezések.
És olyan rossz ebben a bizonytalanságba lenni.
Sajnálom. :-(
Sajnos velem is, de nekem műszeres befejezés volt.
Hát lehet, hogy sikerült megint. :-)
Sajnos velem is megtörtént.
Talán 3 hetes lehettem(pozitív teszt,és vérvétel igazolta)és akkor vetéltem el.Kissé erősebb vérzés a megszokottnál és darabos volt.1 hét elteltével nézett meg a doki.Minden rendbe volt,nem maradt semmi,mindent rendbe talált.Akár azonnali próbálkozást is javasolt.:)
Azóta 6 hét eltelt,és még nem jött meg.A teszt még negatív.A tünetek megvannak.És nem tudom most mi történik:(
Jövő héten megyek dokihoz.
miért? szerinted, ha spontán vetélés volt, akkor gyorsabban vagy lassabban érik a pete?
az, hogy milyen hamar lehet próbálkozni függ attól, hogy mennyi idős terhességnél történt a vetélés, és szövődménymentes volt-e.
manapság már nincs ez a több hónapos várakozásos dolog, ha fiatal terhesség szűnt meg.
Nem azonos,hiszen nincs beavatkozás,a doki is ezt mondta.Sőt ilyenkor nem kell várni,azonnal lehet próbálkozni.
A műszeresnél 2-3 hónap is kell-javasolt.
További ajánlott fórumok:
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- Ismertek valamilyen praktikát a menstruáció előrébb hozására?
- Milyen menstruáció beállító gyógyszereket ismertek? (vény nélkülit)
- Spontán peteérés, menstruáció alatt